DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Private companiesUnited States Postal Service • DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Contactgegevens DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALVE KEETDIJK 207; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50623723 (+32-50623723) 50623723 (+32-50623723)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Products information DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Feux Ouverts.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Magasins spécialisés. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
(Get full report from official database of BE for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Addition kinds of activities for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

9621. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
48320204. Sport | Sports
52510101. kettingzagen | Chainsaws
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services

Werken bij DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE in sociale netwerken
Look for responds of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Laat een reactie achter voor DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. Leave a respond for DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE. DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE op de google maps. Adres en contacten DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE
Location of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE on the google maps. Address and contacts of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: PARTI DU TRAVAIL DE BELGIQUE-PTB | MAGIC SYSTEMS | FRAN?OIS DUELZ | PARFUMERIE CHANTLY | Phare (Du)

Other related companies as DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE: PARTI DU TRAVAIL DE BELGIQUE-PTB | MAGIC SYSTEMS | FRAN?OIS DUELZ | PARFUMERIE CHANTLY | Phare (Du)

DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE bevindt zich op het adres: KALVE KEETDIJK 207; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Magasins spécialisés. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Feux Ouverts.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, openstaande posities, locatie van DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE op de kaart.

DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, company assigned to the tax number BE01141174316. The company DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is located at the address: KALVE KEETDIJK 207; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Construction de maisons. Magasins spécialisés. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Fabrication and montage de mobilier. Quincailleries. List of products are Installation & Entretien: Plomberie.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation.. Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits: Feux Ouverts.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE is not available. You also can look at reviews of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, open positions, location of DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ALGEMENE KNOKSE RENOVATIE, employees, financial statistics.