Cash A Blancke Servicegroothandel nv

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Cash A Blancke Servicegroothandel nv
Private companiesAgricultural Production - Crops • Cash A Blancke Servicegroothandel nv

Contactgegevens Cash A Blancke Servicegroothandel nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cash A Blancke Servicegroothandel nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cash A Blancke Servicegroothandel nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spellewerkstraat 57; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 227 79 31 (+32-09 227 79 31) 09 227 79 31 (+32-09 227 79 31)

Fax (fax): 09 227 06 41 (+32-09 227 06 41) 09 227 06 41 (+32-09 227 06 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cash A Blancke Servicegroothandel nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cash A Blancke Servicegroothandel nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cash A Blancke Servicegroothandel nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cash A Blancke Servicegroothandel nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cash A Blancke Servicegroothandel nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cash A Blancke Servicegroothandel nv
Products information Cash A Blancke Servicegroothandel nv

BTW identificatienummer (tax): BE07656890869
Ondernemingsnummer: 6608520507
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Cigars,cigarettes & tobacco - Mfg.,Whol.,brokers; Vending machines; GSM - Apparatus & Access.; Coffee - Whol. & brokers

Product categorie (product category): Advertising clothes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cash A Blancke Servicegroothandel nv
(Get full report from official database of BE for Cash A Blancke Servicegroothandel nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cash A Blancke Servicegroothandel nv
Addition kinds of activities for Cash A Blancke Servicegroothandel nv

152200. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij Cash A Blancke Servicegroothandel nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cash A Blancke Servicegroothandel nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

Zoek naar antwoorden van Cash A Blancke Servicegroothandel nv in sociale netwerken
Look for responds of Cash A Blancke Servicegroothandel nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Laat een reactie achter voor Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Cash A Blancke Servicegroothandel nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Leave a respond for Cash A Blancke Servicegroothandel nv. Cash A Blancke Servicegroothandel nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cash A Blancke Servicegroothandel nv op de google maps. Adres en contacten Cash A Blancke Servicegroothandel nv
Location of Cash A Blancke Servicegroothandel nv on the google maps. Address and contacts of Cash A Blancke Servicegroothandel nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Cash A Blancke Servicegroothandel nv Cash A Blancke Servicegroothandel nv: LE PASSE TEMPS | Delfosse J | E. CLAES - VERWIMP | ROBERT WETHMAR | Govarts Ben

Other related companies as Cash A Blancke Servicegroothandel nv: LE PASSE TEMPS | Delfosse J | E. CLAES - VERWIMP | ROBERT WETHMAR | Govarts Ben

Cash A Blancke Servicegroothandel nv is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cash A Blancke Servicegroothandel nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07656890869. Het bedrijf Cash A Blancke Servicegroothandel nv bevindt zich op het adres: Spellewerkstraat 57; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising clothes. Lijst met producten zijn Cigars,cigarettes & tobacco - Mfg.,Whol.,brokers; Vending machines; GSM - Apparatus & Access.; Coffee - Whol. & brokers.
De hoofdactiviteit van Cash A Blancke Servicegroothandel nv is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cash A Blancke Servicegroothandel nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cash A Blancke Servicegroothandel nv, openstaande posities, locatie van Cash A Blancke Servicegroothandel nv op de kaart.

Cash A Blancke Servicegroothandel nv is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cash A Blancke Servicegroothandel nv, company assigned to the tax number BE07656890869. The company Cash A Blancke Servicegroothandel nv is located at the address: Spellewerkstraat 57; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising clothes. List of products are Cigars,cigarettes & tobacco - Mfg.,Whol.,brokers; Vending machines; GSM - Apparatus & Access.; Coffee - Whol. & brokers.
The main activity of Cash A Blancke Servicegroothandel nv is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cash A Blancke Servicegroothandel nv is not available. You also can look at reviews of Cash A Blancke Servicegroothandel nv, open positions, location of Cash A Blancke Servicegroothandel nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cash A Blancke Servicegroothandel nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cash A Blancke Servicegroothandel nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cash A Blancke Servicegroothandel nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cash A Blancke Servicegroothandel nv, employees, financial statistics.