AA-Textieldrukkerij NV

Contactgegevens AA-Textieldrukkerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-Textieldrukkerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-Textieldrukkerij NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spijker 86 2910 Essen, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-Textieldrukkerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-Textieldrukkerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-Textieldrukkerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-Textieldrukkerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-Textieldrukkerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-Textieldrukkerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-Textieldrukkerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-Textieldrukkerij NV
Products information AA-Textieldrukkerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE02442504882
Ondernemingsnummer: 8494598388
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Flagbooks and prints; Masts for advertising purposes,advertising masts; Pennants with advertising imprint; Slogan banners and banners with printed advertising; Textile printing shops

Product categorie (product category): Advertising Banners And Flags

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-Textieldrukkerij NV
(Get full report from official database of BE for AA-Textieldrukkerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-Textieldrukkerij NV
Addition kinds of activities for AA-Textieldrukkerij NV

3715. Vrachtwagens | Truck trailers
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
23390402. Jassen, untailored: vrouwen, misses 'en junioren' | Jackets, untailored: women's, misses', and juniors'
32290301. Blokken en bakstenen, glas | Blocks and bricks, glass
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij AA-Textieldrukkerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-Textieldrukkerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-Textieldrukkerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-Textieldrukkerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van AA-Textieldrukkerij NV in sociale netwerken
Look for responds of AA-Textieldrukkerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-Textieldrukkerij NV. Laat een reactie achter voor AA-Textieldrukkerij NV. AA-Textieldrukkerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-Textieldrukkerij NV. Leave a respond for AA-Textieldrukkerij NV. AA-Textieldrukkerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-Textieldrukkerij NV op de google maps. Adres en contacten AA-Textieldrukkerij NV
Location of AA-Textieldrukkerij NV on the google maps. Address and contacts of AA-Textieldrukkerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-Textieldrukkerij NV AA-Textieldrukkerij NV: CENTEA | PWA LIER | A.M.C. | LIBERALE MUTUALITEIT | VAN GAEVER

Other related companies as AA-Textieldrukkerij NV: CENTEA | PWA LIER | A.M.C. | LIBERALE MUTUALITEIT | VAN GAEVER

AA-Textieldrukkerij NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-Textieldrukkerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02442504882. Het bedrijf AA-Textieldrukkerij NV bevindt zich op het adres: Spijker 86 2910 Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising Banners And Flags. Lijst met producten zijn Flagbooks and prints; Masts for advertising purposes,advertising masts; Pennants with advertising imprint; Slogan banners and banners with printed advertising; Textile printing shops.
De hoofdactiviteit van AA-Textieldrukkerij NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-Textieldrukkerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-Textieldrukkerij NV, openstaande posities, locatie van AA-Textieldrukkerij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA-Textieldrukkerij NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-Textieldrukkerij NV, company assigned to the tax number BE02442504882. The company AA-Textieldrukkerij NV is located at the address: Spijker 86 2910 Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising Banners And Flags. List of products are Flagbooks and prints; Masts for advertising purposes,advertising masts; Pennants with advertising imprint; Slogan banners and banners with printed advertising; Textile printing shops.
The main activity of AA-Textieldrukkerij NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-Textieldrukkerij NV is not available. You also can look at reviews of AA-Textieldrukkerij NV, open positions, location of AA-Textieldrukkerij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-Textieldrukkerij NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-Textieldrukkerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-Textieldrukkerij NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-Textieldrukkerij NV, employees, financial statistics.