Cofra NV

Contactgegevens Cofra NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cofra NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cofra NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Balendijk 5314 3920 Lommel, België

Telefoon (phone): 011.55 41 40 (+32-011.55 41 40) 011.55 41 40 (+32-011.55 41 40)

Fax (fax): 011.55 41 36 (+32-011.55 41 36) 011.55 41 36 (+32-011.55 41 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cofra NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cofra NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cofra NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cofra NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cofra NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cofra NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cofra NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cofra NV
Products information Cofra NV

BTW identificatienummer (tax): BE05754882812
Ondernemingsnummer: 4701019287
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Advertising articles,textile; Advertising banners and flags; Advertising gifts; Promotional clothing; Sweatshirts; T-shirts; Work clothes

Product categorie (product category): Advertising Articles,General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cofra NV
(Get full report from official database of BE for Cofra NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cofra NV
Addition kinds of activities for Cofra NV

22699900. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation

Werken bij Cofra NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cofra NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cofra NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cofra NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van Cofra NV in sociale netwerken
Look for responds of Cofra NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cofra NV. Laat een reactie achter voor Cofra NV. Cofra NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cofra NV. Leave a respond for Cofra NV. Cofra NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cofra NV op de google maps. Adres en contacten Cofra NV
Location of Cofra NV on the google maps. Address and contacts of Cofra NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cofra NV Cofra NV: Villers | MAN?GE WESTVOORDERHOF | FRANS MAES | J. BODE | De Kijkuit

Other related companies as Cofra NV: Villers | MAN?GE WESTVOORDERHOF | FRANS MAES | J. BODE | De Kijkuit

Cofra NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cofra NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05754882812. Het bedrijf Cofra NV bevindt zich op het adres: Balendijk 5314 3920 Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising Articles,General. Lijst met producten zijn Advertising articles,textile; Advertising banners and flags; Advertising gifts; Promotional clothing; Sweatshirts; T-shirts; Work clothes.
De hoofdactiviteit van Cofra NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cofra NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cofra NV, openstaande posities, locatie van Cofra NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cofra NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cofra NV, company assigned to the tax number BE05754882812. The company Cofra NV is located at the address: Balendijk 5314 3920 Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising Articles,General. List of products are Advertising articles,textile; Advertising banners and flags; Advertising gifts; Promotional clothing; Sweatshirts; T-shirts; Work clothes.
The main activity of Cofra NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cofra NV is not available. You also can look at reviews of Cofra NV, open positions, location of Cofra NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cofra NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cofra NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cofra NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cofra NV, employees, financial statistics.