Scholz & Friends Brussels S.A.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Scholz & Friends Brussels S.A.
Private companiesCommunications • Scholz & Friends Brussels S.A.

Contactgegevens Scholz & Friends Brussels S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scholz & Friends Brussels S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scholz & Friends Brussels S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Nieuwstraat 68 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scholz & Friends Brussels S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scholz & Friends Brussels S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scholz & Friends Brussels S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scholz & Friends Brussels S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scholz & Friends Brussels S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scholz & Friends Brussels S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scholz & Friends Brussels S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scholz & Friends Brussels S.A.
Products information Scholz & Friends Brussels S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Advertising agencies

Product categorie (product category): Advertising Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scholz & Friends Brussels S.A.
(Get full report from official database of BE for Scholz & Friends Brussels S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scholz & Friends Brussels S.A.
Addition kinds of activities for Scholz & Friends Brussels S.A.

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
20510209. Pies, bakkerij: behalve bevroren | Pies, bakery: except frozen
20770207. Walvisolie, geraffineerd | Whale oil, refined
26579902. Paperboard rug voor blister of huidpakketten | Paperboard backs for blister or skin packages
28190201. Boorzuur | Boric acid
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
86110102. Fabrikantinstituut | Manufacturers' institute

Werken bij Scholz & Friends Brussels S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scholz & Friends Brussels S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scholz & Friends Brussels S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scholz & Friends Brussels S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van Scholz & Friends Brussels S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Scholz & Friends Brussels S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scholz & Friends Brussels S.A.. Laat een reactie achter voor Scholz & Friends Brussels S.A.. Scholz & Friends Brussels S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scholz & Friends Brussels S.A.. Leave a respond for Scholz & Friends Brussels S.A.. Scholz & Friends Brussels S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scholz & Friends Brussels S.A. op de google maps. Adres en contacten Scholz & Friends Brussels S.A.
Location of Scholz & Friends Brussels S.A. on the google maps. Address and contacts of Scholz & Friends Brussels S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Scholz & Friends Brussels S.A. Scholz & Friends Brussels S.A.: JET | G. VANDEBROEK | Leclercq Jacques | L. VAN CUTSEM | GILLAIN ASSURANCES

Other related companies as Scholz & Friends Brussels S.A.: JET | G. VANDEBROEK | Leclercq Jacques | L. VAN CUTSEM | GILLAIN ASSURANCES

Scholz & Friends Brussels S.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scholz & Friends Brussels S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf Scholz & Friends Brussels S.A. bevindt zich op het adres: Lange Nieuwstraat 68 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising Agencies. Lijst met producten zijn Advertising agencies.
De hoofdactiviteit van Scholz & Friends Brussels S.A. is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scholz & Friends Brussels S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scholz & Friends Brussels S.A., openstaande posities, locatie van Scholz & Friends Brussels S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scholz & Friends Brussels S.A. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scholz & Friends Brussels S.A., company assigned to the tax number BE02153289794. The company Scholz & Friends Brussels S.A. is located at the address: Lange Nieuwstraat 68 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising Agencies. List of products are Advertising agencies.
The main activity of Scholz & Friends Brussels S.A. is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Scholz & Friends Brussels S.A. is not available. You also can look at reviews of Scholz & Friends Brussels S.A., open positions, location of Scholz & Friends Brussels S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scholz & Friends Brussels S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scholz & Friends Brussels S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scholz & Friends Brussels S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scholz & Friends Brussels S.A., employees, financial statistics.