Modulo Advertising & Promotion NV

Contactgegevens Modulo Advertising & Promotion NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Modulo Advertising & Promotion NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Modulo Advertising & Promotion NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 38 9090 Melle, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Modulo Advertising & Promotion NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Modulo Advertising & Promotion NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Modulo Advertising & Promotion NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Modulo Advertising & Promotion NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Modulo Advertising & Promotion NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Modulo Advertising & Promotion NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Modulo Advertising & Promotion NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Modulo Advertising & Promotion NV
Products information Modulo Advertising & Promotion NV

BTW identificatienummer (tax): BE08835723876
Ondernemingsnummer: 7264404296
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Commercials,production for radio,TV,cinema and other media; Event advertising; Industrial advertising; Printed matters,advertising matters

Product categorie (product category): Advertising Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Modulo Advertising & Promotion NV
(Get full report from official database of BE for Modulo Advertising & Promotion NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Modulo Advertising & Promotion NV
Addition kinds of activities for Modulo Advertising & Promotion NV

395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
36790102. Commutators, elektronisch | Commutators, electronic
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant

Werken bij Modulo Advertising & Promotion NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Modulo Advertising & Promotion NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Modulo Advertising & Promotion NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Modulo Advertising & Promotion NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Modulo Advertising & Promotion NV in sociale netwerken
Look for responds of Modulo Advertising & Promotion NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Modulo Advertising & Promotion NV. Laat een reactie achter voor Modulo Advertising & Promotion NV. Modulo Advertising & Promotion NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Modulo Advertising & Promotion NV. Leave a respond for Modulo Advertising & Promotion NV. Modulo Advertising & Promotion NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Modulo Advertising & Promotion NV op de google maps. Adres en contacten Modulo Advertising & Promotion NV
Location of Modulo Advertising & Promotion NV on the google maps. Address and contacts of Modulo Advertising & Promotion NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Modulo Advertising & Promotion NV Modulo Advertising & Promotion NV: Aditel SPRL | Potenza David | L'Agora | Pixels Mouthuy | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as Modulo Advertising & Promotion NV: Aditel SPRL | Potenza David | L'Agora | Pixels Mouthuy | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Modulo Advertising & Promotion NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Modulo Advertising & Promotion NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08835723876. Het bedrijf Modulo Advertising & Promotion NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 38 9090 Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising Agencies. Lijst met producten zijn Commercials,production for radio,TV,cinema and other media; Event advertising; Industrial advertising; Printed matters,advertising matters.
De hoofdactiviteit van Modulo Advertising & Promotion NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Modulo Advertising & Promotion NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Modulo Advertising & Promotion NV, openstaande posities, locatie van Modulo Advertising & Promotion NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Modulo Advertising & Promotion NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Modulo Advertising & Promotion NV, company assigned to the tax number BE08835723876. The company Modulo Advertising & Promotion NV is located at the address: Brusselsesteenweg 38 9090 Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising Agencies. List of products are Commercials,production for radio,TV,cinema and other media; Event advertising; Industrial advertising; Printed matters,advertising matters.
The main activity of Modulo Advertising & Promotion NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Modulo Advertising & Promotion NV is not available. You also can look at reviews of Modulo Advertising & Promotion NV, open positions, location of Modulo Advertising & Promotion NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Modulo Advertising & Promotion NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Modulo Advertising & Promotion NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Modulo Advertising & Promotion NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Modulo Advertising & Promotion NV, employees, financial statistics.