Kabra B.V.B.A.

Contactgegevens Kabra B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kabra B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kabra B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikevelden 48 2440 Geel, België

Telefoon (phone): 014.58 31 29 (+32-014.58 31 29) 014.58 31 29 (+32-014.58 31 29)

Fax (fax): 014.58 09 32 (+32-014.58 09 32) 014.58 09 32 (+32-014.58 09 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kabra B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kabra B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kabra B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kabra B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kabra B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kabra B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kabra B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kabra B.V.B.A.
Products information Kabra B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01885772705
Ondernemingsnummer: 2256835937
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Advertising items; Advertising posters; Caricature drawings; Cartoon drawings; Company logo drafts; Corporate design services; Corporate identity services; Designing of packaging; Designing of printed business matters,brochures,and advertisements; Internet-Design,Web-Design; Production services for printing and advertising

Product categorie (product category): Advertising Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kabra B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Kabra B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kabra B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Kabra B.V.B.A.

14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
20839904. Roggemout | Rye malt
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
50850501. lagers | Bearings
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
80110519. Radioloog | Radiologist
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij Kabra B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kabra B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kabra B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kabra B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Kabra B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Kabra B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kabra B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Kabra B.V.B.A.. Kabra B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kabra B.V.B.A.. Leave a respond for Kabra B.V.B.A.. Kabra B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kabra B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Kabra B.V.B.A.
Location of Kabra B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Kabra B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Kabra B.V.B.A. Kabra B.V.B.A.: Van Goethem W | CARINE CUYPERS | Doison P | MARC BAPTISTE | HUIS CAROLINE

Other related companies as Kabra B.V.B.A.: Van Goethem W | CARINE CUYPERS | Doison P | MARC BAPTISTE | HUIS CAROLINE

Kabra B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kabra B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01885772705. Het bedrijf Kabra B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Eikevelden 48 2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising Agencies. Lijst met producten zijn Advertising items; Advertising posters; Caricature drawings; Cartoon drawings; Company logo drafts; Corporate design services; Corporate identity services; Designing of packaging; Designing of printed business matters,brochures,and advertisements; Internet-Design,Web-Design; Production services for printing and advertising.
De hoofdactiviteit van Kabra B.V.B.A. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kabra B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kabra B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Kabra B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kabra B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kabra B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01885772705. The company Kabra B.V.B.A. is located at the address: Eikevelden 48 2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising Agencies. List of products are Advertising items; Advertising posters; Caricature drawings; Cartoon drawings; Company logo drafts; Corporate design services; Corporate identity services; Designing of packaging; Designing of printed business matters,brochures,and advertisements; Internet-Design,Web-Design; Production services for printing and advertising.
The main activity of Kabra B.V.B.A. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kabra B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Kabra B.V.B.A., open positions, location of Kabra B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kabra B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kabra B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kabra B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kabra B.V.B.A., employees, financial statistics.