Claerhout NV

Contactgegevens Claerhout NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claerhout NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claerhout NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Denijslaan 485 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claerhout NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claerhout NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claerhout NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claerhout NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claerhout NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claerhout NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claerhout NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claerhout NV
Products information Claerhout NV

BTW identificatienummer (tax): BE08835723876
Ondernemingsnummer: 7264404296
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Advertising posters; Audio-visual development; Multi-media presentations; Photos for advertising purposes

Product categorie (product category): Advertising Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claerhout NV
(Get full report from official database of BE for Claerhout NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claerhout NV
Addition kinds of activities for Claerhout NV

356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
501400. Banden en buizen | Tires and tubes
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij Claerhout NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claerhout NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claerhout NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claerhout NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Claerhout NV in sociale netwerken
Look for responds of Claerhout NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claerhout NV. Laat een reactie achter voor Claerhout NV. Claerhout NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claerhout NV. Leave a respond for Claerhout NV. Claerhout NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claerhout NV op de google maps. Adres en contacten Claerhout NV
Location of Claerhout NV on the google maps. Address and contacts of Claerhout NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claerhout NV Claerhout NV: Kück C | RJ WAVRE | HENRY MATTHYS | Indugas NV | LOTHAR CARLIER

Other related companies as Claerhout NV: Kück C | RJ WAVRE | HENRY MATTHYS | Indugas NV | LOTHAR CARLIER

Claerhout NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claerhout NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08835723876. Het bedrijf Claerhout NV bevindt zich op het adres: Sint-Denijslaan 485 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising Agencies. Lijst met producten zijn Advertising posters; Audio-visual development; Multi-media presentations; Photos for advertising purposes.
De hoofdactiviteit van Claerhout NV is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claerhout NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claerhout NV, openstaande posities, locatie van Claerhout NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claerhout NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claerhout NV, company assigned to the tax number BE08835723876. The company Claerhout NV is located at the address: Sint-Denijslaan 485 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising Agencies. List of products are Advertising posters; Audio-visual development; Multi-media presentations; Photos for advertising purposes.
The main activity of Claerhout NV is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Claerhout NV is not available. You also can look at reviews of Claerhout NV, open positions, location of Claerhout NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claerhout NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claerhout NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claerhout NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claerhout NV, employees, financial statistics.