Van Den Driessche BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Den Driessche BVBA
Private companiesCommunications • Van Den Driessche BVBA

Contactgegevens Van Den Driessche BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Driessche BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Driessche BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Colettijnenstraat 13; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 35 63 47 (+32-050 35 63 47) 050 35 63 47 (+32-050 35 63 47)

Fax (fax): 050 34 38 08 (+32-050 34 38 08) 050 34 38 08 (+32-050 34 38 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Driessche BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Driessche BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Driessche BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Driessche BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Driessche BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Driessche BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Driessche BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Driessche BVBA
Products information Van Den Driessche BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02058807373
Ondernemingsnummer: 7498962402
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Den Driessche BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Driessche BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Den Driessche BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Driessche BVBA
Addition kinds of activities for Van Den Driessche BVBA

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
01190202. Milo boerderij | Milo farm
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij Van Den Driessche BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Driessche BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Driessche BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Driessche BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van Van Den Driessche BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Driessche BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Driessche BVBA. Laat een reactie achter voor Van Den Driessche BVBA. Van Den Driessche BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Driessche BVBA. Leave a respond for Van Den Driessche BVBA. Van Den Driessche BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Driessche BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Den Driessche BVBA
Location of Van Den Driessche BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Den Driessche BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Driessche BVBA Van Den Driessche BVBA: CHRISTIAAN BAERT | Jaecques N | IMPORT GARDEN | BOCCA Anc MAISON | RINGOOT F EN GEBROEDERS

Other related companies as Van Den Driessche BVBA: CHRISTIAAN BAERT | Jaecques N | IMPORT GARDEN | BOCCA Anc MAISON | RINGOOT F EN GEBROEDERS

Van Den Driessche BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Driessche BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02058807373. Het bedrijf Van Den Driessche BVBA bevindt zich op het adres: Colettijnenstraat 13; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Producten gemaakt in Van Den Driessche BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Driessche BVBA is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Driessche BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Driessche BVBA, openstaande posities, locatie van Van Den Driessche BVBA op de kaart.

Van Den Driessche BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Den Driessche BVBA, company assigned to the tax number BE02058807373. The company Van Den Driessche BVBA is located at the address: Colettijnenstraat 13; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising agencies and consultants. Products created in Van Den Driessche BVBA were not found.
The main activity of Van Den Driessche BVBA is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Driessche BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Den Driessche BVBA, open positions, location of Van Den Driessche BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Driessche BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Driessche BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Driessche BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Driessche BVBA, employees, financial statistics.