Tabeoka Advertising Team BVBA

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Tabeoka Advertising Team BVBA
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Tabeoka Advertising Team BVBA

Contactgegevens Tabeoka Advertising Team BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tabeoka Advertising Team BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tabeoka Advertising Team BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schrijnmakersstraat 9 Box 2; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 29 29 51 (+32-016 29 29 51) 016 29 29 51 (+32-016 29 29 51)

Fax (fax): 016 29 23 79 (+32-016 29 23 79) 016 29 23 79 (+32-016 29 23 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tabeoka Advertising Team BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tabeoka Advertising Team BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tabeoka Advertising Team BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tabeoka Advertising Team BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tabeoka Advertising Team BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tabeoka Advertising Team BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tabeoka Advertising Team BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tabeoka Advertising Team BVBA
Products information Tabeoka Advertising Team BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09917877197
Ondernemingsnummer: 4905639648
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Graphic designers; Desktop publishing - Service offices; Communication consultants

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tabeoka Advertising Team BVBA
(Get full report from official database of BE for Tabeoka Advertising Team BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tabeoka Advertising Team BVBA
Addition kinds of activities for Tabeoka Advertising Team BVBA

14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
24310500. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
79930100. Muziekmachines | Music machines

Werken bij Tabeoka Advertising Team BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tabeoka Advertising Team BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tabeoka Advertising Team BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tabeoka Advertising Team BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van Tabeoka Advertising Team BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tabeoka Advertising Team BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tabeoka Advertising Team BVBA. Laat een reactie achter voor Tabeoka Advertising Team BVBA. Tabeoka Advertising Team BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tabeoka Advertising Team BVBA. Leave a respond for Tabeoka Advertising Team BVBA. Tabeoka Advertising Team BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tabeoka Advertising Team BVBA op de google maps. Adres en contacten Tabeoka Advertising Team BVBA
Location of Tabeoka Advertising Team BVBA on the google maps. Address and contacts of Tabeoka Advertising Team BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tabeoka Advertising Team BVBA Tabeoka Advertising Team BVBA: Algemene Schrijnwerkerij Mauws Tom | MERCURY-ALPHA MARINE | RONALD DE RADEMAEKER | JEAN-LOUIS GASON | ALBERT VAN WINKEL

Other related companies as Tabeoka Advertising Team BVBA: Algemene Schrijnwerkerij Mauws Tom | MERCURY-ALPHA MARINE | RONALD DE RADEMAEKER | JEAN-LOUIS GASON | ALBERT VAN WINKEL

Tabeoka Advertising Team BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tabeoka Advertising Team BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09917877197. Het bedrijf Tabeoka Advertising Team BVBA bevindt zich op het adres: Schrijnmakersstraat 9 Box 2; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Graphic designers; Desktop publishing - Service offices; Communication consultants.
De hoofdactiviteit van Tabeoka Advertising Team BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tabeoka Advertising Team BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tabeoka Advertising Team BVBA, openstaande posities, locatie van Tabeoka Advertising Team BVBA op de kaart.

Tabeoka Advertising Team BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tabeoka Advertising Team BVBA, company assigned to the tax number BE09917877197. The company Tabeoka Advertising Team BVBA is located at the address: Schrijnmakersstraat 9 Box 2; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Graphic designers; Desktop publishing - Service offices; Communication consultants.
The main activity of Tabeoka Advertising Team BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tabeoka Advertising Team BVBA is not available. You also can look at reviews of Tabeoka Advertising Team BVBA, open positions, location of Tabeoka Advertising Team BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tabeoka Advertising Team BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tabeoka Advertising Team BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tabeoka Advertising Team BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tabeoka Advertising Team BVBA, employees, financial statistics.