REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL
Private companiesInsurance Carriers • REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL

Contactgegevens REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H?tel du Val de Poix 1; 6870; Saint-Hubert (Hatrival), België

Telefoon (phone): 061 61 29 78 (+32-061 61 29 78) 061 61 29 78 (+32-061 61 29 78)

Fax (fax): 061 61 29 80 (+32-061 61 29 80) 061 61 29 80 (+32-061 61 29 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL
Products information REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07272094726
Ondernemingsnummer: 2408172607
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Letters & lettering

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL
(Get full report from official database of BE for REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL
Addition kinds of activities for REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL

1231. Antracietwinning | Anthracite mining
221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
628200. Beleggingsadvies | Investment advice
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
24939900. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
38120123. Omnibearing indicatoren | Omnibearing indicators
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. Laat een reactie achter voor REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. Leave a respond for REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL. REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL op de google maps. Adres en contacten REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL
Location of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL on the google maps. Address and contacts of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: Wattek NV | Verstraeten B | VAN RIJSSELBERGE MARC M. | JET | Dogsnit

Other related companies as REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL: Wattek NV | Verstraeten B | VAN RIJSSELBERGE MARC M. | JET | Dogsnit

REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07272094726. Het bedrijf REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL bevindt zich op het adres: H?tel du Val de Poix 1; 6870; Saint-Hubert (Hatrival). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, openstaande posities, locatie van REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, company assigned to the tax number BE07272094726. The company REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is located at the address: H?tel du Val de Poix 1; 6870; Saint-Hubert (Hatrival). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Letters & lettering.
The main activity of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL is not available. You also can look at reviews of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, open positions, location of REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGIE PUBLICITAIRE & COMMUNICATIONS-RPC.VD SPRL, employees, financial statistics.