Pierre (Graphisme & Publicité)

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Pierre (Graphisme & Publicité)
Private companiesTransportation Equipment • Pierre (Graphisme & Publicité)

Contactgegevens Pierre (Graphisme & Publicité): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierre (Graphisme & Publicité): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierre (Graphisme & Publicité)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Vésale 9; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 24 43 53 (+32-010 24 43 53) 010 24 43 53 (+32-010 24 43 53)

Fax (fax): 010 22 38 17 (+32-010 22 38 17) 010 22 38 17 (+32-010 22 38 17)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierre (Graphisme & Publicité): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierre (Graphisme & Publicité)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierre (Graphisme & Publicité)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierre (Graphisme & Publicité), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierre (Graphisme & Publicité). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierre (Graphisme & Publicité), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierre (Graphisme & Publicité). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierre (Graphisme & Publicité)
Products information Pierre (Graphisme & Publicité)

BTW identificatienummer (tax): BE01683074951
Ondernemingsnummer: 9487487792
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Graphic designers

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierre (Graphisme & Publicité)
(Get full report from official database of BE for Pierre (Graphisme & Publicité))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierre (Graphisme & Publicité)
Addition kinds of activities for Pierre (Graphisme & Publicité)

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
017300. Boom noten | Tree nuts
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
20630000. Bietensuiker | Beet sugar
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab
49590100. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
63610000. Titel verzekering | Title insurance

Werken bij Pierre (Graphisme & Publicité): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierre (Graphisme & Publicité): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierre (Graphisme & Publicité). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierre (Graphisme & Publicité). Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Pierre (Graphisme & Publicité) in sociale netwerken
Look for responds of Pierre (Graphisme & Publicité) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierre (Graphisme & Publicité). Laat een reactie achter voor Pierre (Graphisme & Publicité). Pierre (Graphisme & Publicité) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierre (Graphisme & Publicité). Leave a respond for Pierre (Graphisme & Publicité). Pierre (Graphisme & Publicité) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierre (Graphisme & Publicité) op de google maps. Adres en contacten Pierre (Graphisme & Publicité)
Location of Pierre (Graphisme & Publicité) on the google maps. Address and contacts of Pierre (Graphisme & Publicité)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierre (Graphisme & Publicité) Pierre (Graphisme & Publicité): BEBERT (CHEZ) | GUIDO GERRITS | DEJAIFFE | COLLON F. | CARS HEYVAERT & SPINNOY

Other related companies as Pierre (Graphisme & Publicité): BEBERT (CHEZ) | GUIDO GERRITS | DEJAIFFE | COLLON F. | CARS HEYVAERT & SPINNOY

Pierre (Graphisme & Publicité) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierre (Graphisme & Publicité), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01683074951. Het bedrijf Pierre (Graphisme & Publicité) bevindt zich op het adres: Avenue Vésale 9; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Graphic designers.
De hoofdactiviteit van Pierre (Graphisme & Publicité) is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierre (Graphisme & Publicité) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierre (Graphisme & Publicité), openstaande posities, locatie van Pierre (Graphisme & Publicité) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pierre (Graphisme & Publicité) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierre (Graphisme & Publicité), company assigned to the tax number BE01683074951. The company Pierre (Graphisme & Publicité) is located at the address: Avenue Vésale 9; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Graphic designers.
The main activity of Pierre (Graphisme & Publicité) is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierre (Graphisme & Publicité) is not available. You also can look at reviews of Pierre (Graphisme & Publicité), open positions, location of Pierre (Graphisme & Publicité) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierre (Graphisme & Publicité), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierre (Graphisme & Publicité), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierre (Graphisme & Publicité), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierre (Graphisme & Publicité), employees, financial statistics.