Nova Vision

Contactgegevens Nova Vision: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nova Vision: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nova Vision

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Minerve 38; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 57 30 (+32-02 354 57 30) 02 354 57 30 (+32-02 354 57 30)

Fax (fax): 02 354 65 70 (+32-02 354 65 70) 02 354 65 70 (+32-02 354 65 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nova Vision: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nova Vision"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nova Vision"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nova Vision, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nova Vision. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nova Vision, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nova Vision. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nova Vision
Products information Nova Vision

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Nova Vision zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nova Vision
(Get full report from official database of BE for Nova Vision)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nova Vision
Addition kinds of activities for Nova Vision

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
81110101. Faillissement scheidsrechter | Bankruptcy referee

Werken bij Nova Vision: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nova Vision: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nova Vision. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nova Vision. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Nova Vision in sociale netwerken
Look for responds of Nova Vision in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nova Vision. Laat een reactie achter voor Nova Vision. Nova Vision bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nova Vision. Leave a respond for Nova Vision. Nova Vision on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nova Vision op de google maps. Adres en contacten Nova Vision
Location of Nova Vision on the google maps. Address and contacts of Nova Vision

Andere gerelateerde bedrijven als come Nova Vision Nova Vision: BO | CONTAINERPARK KRAAINEM | FRITUUR INGRID | LOVELY GARDEN/ VANDENDRIESSCHE | PHILCA

Other related companies as Nova Vision: BO | CONTAINERPARK KRAAINEM | FRITUUR INGRID | LOVELY GARDEN/ VANDENDRIESSCHE | PHILCA

Nova Vision is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nova Vision, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf Nova Vision bevindt zich op het adres: Avenue Minerve 38; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Producten gemaakt in Nova Vision zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nova Vision is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nova Vision is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nova Vision, openstaande posities, locatie van Nova Vision op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nova Vision is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nova Vision, company assigned to the tax number BE01280151367. The company Nova Vision is located at the address: Avenue Minerve 38; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising agencies and consultants. Products created in Nova Vision were not found.
The main activity of Nova Vision is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nova Vision is not available. You also can look at reviews of Nova Vision, open positions, location of Nova Vision on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nova Vision, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nova Vision, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nova Vision, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nova Vision, employees, financial statistics.