F C B GLOBAL HEALTHCARE

Particuliere bedrijvencommunicatie • F C B GLOBAL HEALTHCARE
Private companiesCommunications • F C B GLOBAL HEALTHCARE

Contactgegevens F C B GLOBAL HEALTHCARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F C B GLOBAL HEALTHCARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F C B GLOBAL HEALTHCARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Plasky 144-2; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 80 60 (+32-02 735 80 60) 02 735 80 60 (+32-02 735 80 60)

Fax (fax): 02 736 87 30 (+32-02 736 87 30) 02 736 87 30 (+32-02 736 87 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F C B GLOBAL HEALTHCARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F C B GLOBAL HEALTHCARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F C B GLOBAL HEALTHCARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F C B GLOBAL HEALTHCARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F C B GLOBAL HEALTHCARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F C B GLOBAL HEALTHCARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F C B GLOBAL HEALTHCARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F C B GLOBAL HEALTHCARE
Products information F C B GLOBAL HEALTHCARE

BTW identificatienummer (tax): BE04226684570
Ondernemingsnummer: 1946746826
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Communication consultants

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F C B GLOBAL HEALTHCARE
(Get full report from official database of BE for F C B GLOBAL HEALTHCARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F C B GLOBAL HEALTHCARE
Addition kinds of activities for F C B GLOBAL HEALTHCARE

733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
20230201. Geconcentreerde Karnemelk | Concentrated buttermilk
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
30890402. Zolen, laars of schoen: kunststoffen | Soles, boot or shoe: plastics
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks

Werken bij F C B GLOBAL HEALTHCARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F C B GLOBAL HEALTHCARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F C B GLOBAL HEALTHCARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F C B GLOBAL HEALTHCARE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van F C B GLOBAL HEALTHCARE in sociale netwerken
Look for responds of F C B GLOBAL HEALTHCARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F C B GLOBAL HEALTHCARE. Laat een reactie achter voor F C B GLOBAL HEALTHCARE. F C B GLOBAL HEALTHCARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F C B GLOBAL HEALTHCARE. Leave a respond for F C B GLOBAL HEALTHCARE. F C B GLOBAL HEALTHCARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F C B GLOBAL HEALTHCARE op de google maps. Adres en contacten F C B GLOBAL HEALTHCARE
Location of F C B GLOBAL HEALTHCARE on the google maps. Address and contacts of F C B GLOBAL HEALTHCARE

Andere gerelateerde bedrijven als come F C B GLOBAL HEALTHCARE F C B GLOBAL HEALTHCARE: FLKYOCERA MITA BELGIUM NV | NICOLAAS HOEFKENS | RONNY DELANNOYE | Eye-D | DE KEERSMAECKER

Other related companies as F C B GLOBAL HEALTHCARE: FLKYOCERA MITA BELGIUM NV | NICOLAAS HOEFKENS | RONNY DELANNOYE | Eye-D | DE KEERSMAECKER

F C B GLOBAL HEALTHCARE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F C B GLOBAL HEALTHCARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04226684570. Het bedrijf F C B GLOBAL HEALTHCARE bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Plasky 144-2; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 527,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Communication consultants.
De hoofdactiviteit van F C B GLOBAL HEALTHCARE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F C B GLOBAL HEALTHCARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F C B GLOBAL HEALTHCARE, openstaande posities, locatie van F C B GLOBAL HEALTHCARE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

F C B GLOBAL HEALTHCARE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is F C B GLOBAL HEALTHCARE, company assigned to the tax number BE04226684570. The company F C B GLOBAL HEALTHCARE is located at the address: Avenue Eugène Plasky 144-2; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 527,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Communication consultants.
The main activity of F C B GLOBAL HEALTHCARE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F C B GLOBAL HEALTHCARE is not available. You also can look at reviews of F C B GLOBAL HEALTHCARE, open positions, location of F C B GLOBAL HEALTHCARE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over F C B GLOBAL HEALTHCARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F C B GLOBAL HEALTHCARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F C B GLOBAL HEALTHCARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F C B GLOBAL HEALTHCARE, employees, financial statistics.