COIFFURE 'T STEERTJE

Contactgegevens COIFFURE 'T STEERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE 'T STEERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE 'T STEERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUITEGEMSTRAAT 51; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52341826 (+32-52341826) 52341826 (+32-52341826)

Fax (fax): +32 (61) 971-83-20 +32 (61) 971-83-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE 'T STEERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE 'T STEERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE 'T STEERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE 'T STEERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE 'T STEERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE 'T STEERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE 'T STEERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE 'T STEERTJE
Products information COIFFURE 'T STEERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03643859863
Ondernemingsnummer: 7347076416
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in COIFFURE 'T STEERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE 'T STEERTJE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE 'T STEERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE 'T STEERTJE
Addition kinds of activities for COIFFURE 'T STEERTJE

249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
57220100. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
59991807. Hoge stoelen | High chairs
72990201. Massagesalon | Massage parlor
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij COIFFURE 'T STEERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE 'T STEERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE 'T STEERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE 'T STEERTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient met de heftruck te rijden.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van COIFFURE 'T STEERTJE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE 'T STEERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE 'T STEERTJE. Laat een reactie achter voor COIFFURE 'T STEERTJE. COIFFURE 'T STEERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE 'T STEERTJE. Leave a respond for COIFFURE 'T STEERTJE. COIFFURE 'T STEERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE 'T STEERTJE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE 'T STEERTJE
Location of COIFFURE 'T STEERTJE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE 'T STEERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE 'T STEERTJE COIFFURE 'T STEERTJE: FLATELIERS A.L. RICOTTA SPRL | JULIEN BOON | ETS. RAUWENS FREDERIC | VAN OOST D | Huby N

Other related companies as COIFFURE 'T STEERTJE: FLATELIERS A.L. RICOTTA SPRL | JULIEN BOON | ETS. RAUWENS FREDERIC | VAN OOST D | Huby N

COIFFURE 'T STEERTJE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE 'T STEERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03643859863. Het bedrijf COIFFURE 'T STEERTJE bevindt zich op het adres: KUITEGEMSTRAAT 51; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE 'T STEERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE 'T STEERTJE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE 'T STEERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE 'T STEERTJE, openstaande posities, locatie van COIFFURE 'T STEERTJE op de kaart.

COIFFURE 'T STEERTJE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE 'T STEERTJE, company assigned to the tax number BE03643859863. The company COIFFURE 'T STEERTJE is located at the address: KUITEGEMSTRAAT 51; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons. Products created in COIFFURE 'T STEERTJE were not found.
The main activity of COIFFURE 'T STEERTJE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE 'T STEERTJE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE 'T STEERTJE, open positions, location of COIFFURE 'T STEERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE 'T STEERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE 'T STEERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE 'T STEERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE 'T STEERTJE, employees, financial statistics.