ABOUT AARDVARK

Contactgegevens ABOUT AARDVARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABOUT AARDVARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABOUT AARDVARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rubenslaan 33; 1982; Zemst (Elewijt), België

Telefoon (phone): 015 61 80 20 (+32-015 61 80 20) 015 61 80 20 (+32-015 61 80 20)

Fax (fax): 015 62 08 24 (+32-015 62 08 24) 015 62 08 24 (+32-015 62 08 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABOUT AARDVARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABOUT AARDVARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABOUT AARDVARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABOUT AARDVARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABOUT AARDVARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABOUT AARDVARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABOUT AARDVARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABOUT AARDVARK
Products information ABOUT AARDVARK

BTW identificatienummer (tax): BE09292205810
Ondernemingsnummer: 2322204589
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Jewellers - Mfg. & Whol.; Jewellers - Retail

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABOUT AARDVARK
(Get full report from official database of BE for ABOUT AARDVARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABOUT AARDVARK
Addition kinds of activities for ABOUT AARDVARK

2833. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
32910501. Boorcarbide schuurmiddelen | Boron carbide abrasives
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric

Werken bij ABOUT AARDVARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABOUT AARDVARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABOUT AARDVARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABOUT AARDVARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ABOUT AARDVARK in sociale netwerken
Look for responds of ABOUT AARDVARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABOUT AARDVARK. Laat een reactie achter voor ABOUT AARDVARK. ABOUT AARDVARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABOUT AARDVARK. Leave a respond for ABOUT AARDVARK. ABOUT AARDVARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABOUT AARDVARK op de google maps. Adres en contacten ABOUT AARDVARK
Location of ABOUT AARDVARK on the google maps. Address and contacts of ABOUT AARDVARK

Andere gerelateerde bedrijven als come ABOUT AARDVARK ABOUT AARDVARK: Librairie des Goutteaux | ROGER STASSEN | JOSEPH DE JAGERE | CLAUDIA SCHOMUS | Onder De Linde

Other related companies as ABOUT AARDVARK: Librairie des Goutteaux | ROGER STASSEN | JOSEPH DE JAGERE | CLAUDIA SCHOMUS | Onder De Linde

ABOUT AARDVARK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABOUT AARDVARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09292205810. Het bedrijf ABOUT AARDVARK bevindt zich op het adres: Rubenslaan 33; 1982; Zemst (Elewijt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Jewellers - Mfg. & Whol.; Jewellers - Retail.
De hoofdactiviteit van ABOUT AARDVARK is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABOUT AARDVARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABOUT AARDVARK, openstaande posities, locatie van ABOUT AARDVARK op de kaart.

ABOUT AARDVARK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABOUT AARDVARK, company assigned to the tax number BE09292205810. The company ABOUT AARDVARK is located at the address: Rubenslaan 33; 1982; Zemst (Elewijt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Jewellers - Mfg. & Whol.; Jewellers - Retail.
The main activity of ABOUT AARDVARK is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABOUT AARDVARK is not available. You also can look at reviews of ABOUT AARDVARK, open positions, location of ABOUT AARDVARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABOUT AARDVARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABOUT AARDVARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABOUT AARDVARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABOUT AARDVARK, employees, financial statistics.