POP SYSTEMS INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • POP SYSTEMS INTERNATIONAL
Private companiesCoal Mining • POP SYSTEMS INTERNATIONAL

Contactgegevens POP SYSTEMS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POP SYSTEMS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POP SYSTEMS INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des Gérardchamps 156-158; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 31 36 80 (+32-087 31 36 80) 087 31 36 80 (+32-087 31 36 80)

Fax (fax): 087 31 36 81 (+32-087 31 36 81) 087 31 36 81 (+32-087 31 36 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POP SYSTEMS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POP SYSTEMS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POP SYSTEMS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POP SYSTEMS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POP SYSTEMS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POP SYSTEMS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POP SYSTEMS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POP SYSTEMS INTERNATIONAL
Products information POP SYSTEMS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE01408966064
Ondernemingsnummer: 6411865234
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in POP SYSTEMS INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POP SYSTEMS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for POP SYSTEMS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POP SYSTEMS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for POP SYSTEMS INTERNATIONAL

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
278299. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij POP SYSTEMS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POP SYSTEMS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POP SYSTEMS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POP SYSTEMS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van POP SYSTEMS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of POP SYSTEMS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POP SYSTEMS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor POP SYSTEMS INTERNATIONAL. POP SYSTEMS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POP SYSTEMS INTERNATIONAL. Leave a respond for POP SYSTEMS INTERNATIONAL. POP SYSTEMS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POP SYSTEMS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten POP SYSTEMS INTERNATIONAL
Location of POP SYSTEMS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of POP SYSTEMS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come POP SYSTEMS INTERNATIONAL POP SYSTEMS INTERNATIONAL: LUNCH GARDEN | DE VRIES | ACCOUNTANTSKANTOOR D PECK BVBA | COIFFURE ROLAND | LAURIKS INTERIEURDECOR.

Other related companies as POP SYSTEMS INTERNATIONAL: LUNCH GARDEN | DE VRIES | ACCOUNTANTSKANTOOR D PECK BVBA | COIFFURE ROLAND | LAURIKS INTERIEURDECOR.

POP SYSTEMS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POP SYSTEMS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01408966064. Het bedrijf POP SYSTEMS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Boulevard des Gérardchamps 156-158; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Producten gemaakt in POP SYSTEMS INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POP SYSTEMS INTERNATIONAL is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POP SYSTEMS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POP SYSTEMS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van POP SYSTEMS INTERNATIONAL op de kaart.

POP SYSTEMS INTERNATIONAL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is POP SYSTEMS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE01408966064. The company POP SYSTEMS INTERNATIONAL is located at the address: Boulevard des Gérardchamps 156-158; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. Products created in POP SYSTEMS INTERNATIONAL were not found.
The main activity of POP SYSTEMS INTERNATIONAL is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POP SYSTEMS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of POP SYSTEMS INTERNATIONAL, open positions, location of POP SYSTEMS INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POP SYSTEMS INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POP SYSTEMS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POP SYSTEMS INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POP SYSTEMS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.