LA MAISON DES VINS FINS

Contactgegevens LA MAISON DES VINS FINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DES VINS FINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DES VINS FINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Arbalestriers 22-28; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 58 66; 065 35 16 66 (+32-065 31 58 66; 065 35 16 66) 065 31 58 66; 065 35 16 66 (+32-065 31 58 66; 065 35 16 66)

Fax (fax): 065 36 36 71 (+32-065 36 36 71) 065 36 36 71 (+32-065 36 36 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DES VINS FINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DES VINS FINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DES VINS FINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DES VINS FINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DES VINS FINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DES VINS FINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DES VINS FINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DES VINS FINS
Products information LA MAISON DES VINS FINS

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail; Gifts - Retail

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DES VINS FINS
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DES VINS FINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DES VINS FINS
Addition kinds of activities for LA MAISON DES VINS FINS

22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
39440109. Wagons: coaster, express en speel: kinderen | Wagons: coaster, express, and play: children's
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
41110100. Busvervoer | Bus transportation
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
51490802. Zuivelproducten, gedroogd of ingeblikt | Dairy products, dried or canned
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij LA MAISON DES VINS FINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DES VINS FINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DES VINS FINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DES VINS FINS. Looking for open vacancies in other companies

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DES VINS FINS in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DES VINS FINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DES VINS FINS. Laat een reactie achter voor LA MAISON DES VINS FINS. LA MAISON DES VINS FINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DES VINS FINS. Leave a respond for LA MAISON DES VINS FINS. LA MAISON DES VINS FINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DES VINS FINS op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DES VINS FINS
Location of LA MAISON DES VINS FINS on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DES VINS FINS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DES VINS FINS LA MAISON DES VINS FINS: O.C.M.W. | MAWIPEX | Hairstyle Retro | COIFFURE DANHIL | HAPPYLAND

Other related companies as LA MAISON DES VINS FINS: O.C.M.W. | MAWIPEX | Hairstyle Retro | COIFFURE DANHIL | HAPPYLAND

LA MAISON DES VINS FINS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DES VINS FINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf LA MAISON DES VINS FINS bevindt zich op het adres: Rue des Arbalestriers 22-28; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail; Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DES VINS FINS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DES VINS FINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DES VINS FINS, openstaande posities, locatie van LA MAISON DES VINS FINS op de kaart.

LA MAISON DES VINS FINS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DES VINS FINS, company assigned to the tax number BE08093872070. The company LA MAISON DES VINS FINS is located at the address: Rue des Arbalestriers 22-28; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail; Gifts - Retail.
The main activity of LA MAISON DES VINS FINS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DES VINS FINS is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DES VINS FINS, open positions, location of LA MAISON DES VINS FINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DES VINS FINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DES VINS FINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DES VINS FINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DES VINS FINS, employees, financial statistics.