BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV
Private companiesForestry • BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV

Contactgegevens BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Tielen 68; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 40 27 39 (+32-014 40 27 39) 014 40 27 39 (+32-014 40 27 39)

Fax (fax): 014 40 27 09 (+32-014 40 27 09) 014 40 27 09 (+32-014 40 27 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV
Products information BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03779541015
Ondernemingsnummer: 2628997802
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Diaries & note-books

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV
(Get full report from official database of BE for BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV
Addition kinds of activities for BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV

278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
33560600. Titanium | Titanium
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home

Werken bij BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV in sociale netwerken
Look for responds of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. Laat een reactie achter voor BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. Leave a respond for BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV. BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV op de google maps. Adres en contacten BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV
Location of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV on the google maps. Address and contacts of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: FORTIS | ELECTRO VANTYGHEM | AAE Chemie NV | Vloebergs BVBA | H.C. ARTEVELDE

Other related companies as BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV: FORTIS | ELECTRO VANTYGHEM | AAE Chemie NV | Vloebergs BVBA | H.C. ARTEVELDE

BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03779541015. Het bedrijf BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV bevindt zich op het adres: Steenweg op Tielen 68; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Lijst met producten zijn Diaries & note-books.
De hoofdactiviteit van BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, openstaande posities, locatie van BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, company assigned to the tax number BE03779541015. The company BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is located at the address: Steenweg op Tielen 68; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. List of products are Diaries & note-books.
The main activity of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV is not available. You also can look at reviews of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, open positions, location of BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLUE LINE BUSINESS GIFTS NV, employees, financial statistics.