AJL Import BVBA

Contactgegevens AJL Import BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJL Import BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJL Import BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lommelsesteenweg 68; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 19 59 (+32-011 34 19 59) 011 34 19 59 (+32-011 34 19 59)

Fax (fax): +32 (65) 976-30-38 +32 (65) 976-30-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJL Import BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJL Import BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJL Import BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJL Import BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJL Import BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJL Import BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJL Import BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJL Import BVBA
Products information AJL Import BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08965087890
Ondernemingsnummer: 8869232177
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in AJL Import BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising - Promotional items and business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJL Import BVBA
(Get full report from official database of BE for AJL Import BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJL Import BVBA
Addition kinds of activities for AJL Import BVBA

632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij AJL Import BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJL Import BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJL Import BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJL Import BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van AJL Import BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AJL Import BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJL Import BVBA. Laat een reactie achter voor AJL Import BVBA. AJL Import BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJL Import BVBA. Leave a respond for AJL Import BVBA. AJL Import BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJL Import BVBA op de google maps. Adres en contacten AJL Import BVBA
Location of AJL Import BVBA on the google maps. Address and contacts of AJL Import BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AJL Import BVBA AJL Import BVBA: FLESSERS BULKTRANSPORTEN NV | NEXANS NETWORK SOLUTIONS NV | Decosseaux | Granville consultance SPRL | RUDY DE GUSSEME

Other related companies as AJL Import BVBA: FLESSERS BULKTRANSPORTEN NV | NEXANS NETWORK SOLUTIONS NV | Decosseaux | Granville consultance SPRL | RUDY DE GUSSEME

AJL Import BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AJL Import BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08965087890. Het bedrijf AJL Import BVBA bevindt zich op het adres: Lommelsesteenweg 68; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising - Promotional items and business gifts. Producten gemaakt in AJL Import BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJL Import BVBA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJL Import BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJL Import BVBA, openstaande posities, locatie van AJL Import BVBA op de kaart.

AJL Import BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AJL Import BVBA, company assigned to the tax number BE08965087890. The company AJL Import BVBA is located at the address: Lommelsesteenweg 68; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising - Promotional items and business gifts. Products created in AJL Import BVBA were not found.
The main activity of AJL Import BVBA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AJL Import BVBA is not available. You also can look at reviews of AJL Import BVBA, open positions, location of AJL Import BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJL Import BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJL Import BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJL Import BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJL Import BVBA, employees, financial statistics.