Delta Car & Truck Rental

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Delta Car & Truck Rental
Private companiesFurniture and Fixtures • Delta Car & Truck Rental

Contactgegevens Delta Car & Truck Rental: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Car & Truck Rental: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Car & Truck Rental

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begoniastraat 12; 9810; Nazareth (Eke), België

Telefoon (phone): 09 385 65 46 (+32-09 385 65 46) 09 385 65 46 (+32-09 385 65 46)

Fax (fax): 09 385 73 00 (+32-09 385 73 00) 09 385 73 00 (+32-09 385 73 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Car & Truck Rental: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Car & Truck Rental"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Car & Truck Rental"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Car & Truck Rental, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Car & Truck Rental. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Car & Truck Rental, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Car & Truck Rental. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Car & Truck Rental
Products information Delta Car & Truck Rental

BTW identificatienummer (tax): BE08849731445
Ondernemingsnummer: 5374481201
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Advertising - Aerial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Car & Truck Rental
(Get full report from official database of BE for Delta Car & Truck Rental)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Car & Truck Rental
Addition kinds of activities for Delta Car & Truck Rental

147902. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
50879909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij Delta Car & Truck Rental: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Car & Truck Rental: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Car & Truck Rental. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Car & Truck Rental. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Delta Car & Truck Rental in sociale netwerken
Look for responds of Delta Car & Truck Rental in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Car & Truck Rental. Laat een reactie achter voor Delta Car & Truck Rental. Delta Car & Truck Rental bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Car & Truck Rental. Leave a respond for Delta Car & Truck Rental. Delta Car & Truck Rental on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Car & Truck Rental op de google maps. Adres en contacten Delta Car & Truck Rental
Location of Delta Car & Truck Rental on the google maps. Address and contacts of Delta Car & Truck Rental

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Car & Truck Rental Delta Car & Truck Rental: BBL | Alvesan BVBA | LEGAL OFFICE INTERNATION. | MIKHAEL VANDER AVORT | ARTESIA

Other related companies as Delta Car & Truck Rental: BBL | Alvesan BVBA | LEGAL OFFICE INTERNATION. | MIKHAEL VANDER AVORT | ARTESIA

Delta Car & Truck Rental is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Car & Truck Rental, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08849731445. Het bedrijf Delta Car & Truck Rental bevindt zich op het adres: Begoniastraat 12; 9810; Nazareth (Eke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising - Aerial. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van Delta Car & Truck Rental is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Car & Truck Rental is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Car & Truck Rental, openstaande posities, locatie van Delta Car & Truck Rental op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delta Car & Truck Rental is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delta Car & Truck Rental, company assigned to the tax number BE08849731445. The company Delta Car & Truck Rental is located at the address: Begoniastraat 12; 9810; Nazareth (Eke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising - Aerial. List of products are Automobile - Self-drive car rental; Trucks & vans - Hire.
The main activity of Delta Car & Truck Rental is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Car & Truck Rental is not available. You also can look at reviews of Delta Car & Truck Rental, open positions, location of Delta Car & Truck Rental on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Car & Truck Rental, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Car & Truck Rental, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Car & Truck Rental, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Car & Truck Rental, employees, financial statistics.