ARTESIA

Contactgegevens ARTESIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTESIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTESIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKLAAN 33; 9100; SINT-NIKLAAS (GROOT), België

Telefoon (phone): 37806870 (+32-37806870) 37806870 (+32-37806870)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTESIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTESIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTESIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTESIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTESIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTESIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTESIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTESIA
Products information ARTESIA

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Financement.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTESIA
(Get full report from official database of BE for ARTESIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTESIA
Addition kinds of activities for ARTESIA

149905. Talc mining | Talc mining
279602. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
345202. sluitringen | Washers
13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
20910205. Schaaldieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crustacea: packaged in cans, jars, etc.
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate

Werken bij ARTESIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTESIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTESIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTESIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van ARTESIA in sociale netwerken
Look for responds of ARTESIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTESIA. Laat een reactie achter voor ARTESIA. ARTESIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTESIA. Leave a respond for ARTESIA. ARTESIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTESIA op de google maps. Adres en contacten ARTESIA
Location of ARTESIA on the google maps. Address and contacts of ARTESIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTESIA ARTESIA: LOUIS BOSNY | GASTON MATAGNE | RYDANT GERT | TRANSAMMO | Thoelen M

Other related companies as ARTESIA: LOUIS BOSNY | GASTON MATAGNE | RYDANT GERT | TRANSAMMO | Thoelen M

ARTESIA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTESIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf ARTESIA bevindt zich op het adres: PARKLAAN 33; 9100; SINT-NIKLAAS (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement..
De hoofdactiviteit van ARTESIA is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTESIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTESIA, openstaande posities, locatie van ARTESIA op de kaart.

ARTESIA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTESIA, company assigned to the tax number BE08378692626. The company ARTESIA is located at the address: PARKLAAN 33; 9100; SINT-NIKLAAS (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement..
The main activity of ARTESIA is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTESIA is not available. You also can look at reviews of ARTESIA, open positions, location of ARTESIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTESIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTESIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTESIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTESIA, employees, financial statistics.