DE WEYER AUGUST

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DE WEYER AUGUST
Private companiesReal Estate • DE WEYER AUGUST

Contactgegevens DE WEYER AUGUST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WEYER AUGUST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WEYER AUGUST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oosterwennel 32; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 24 32 (+32-089 36 24 32) 089 36 24 32 (+32-089 36 24 32)

Fax (fax): 089 36 24 32 (+32-089 36 24 32) 089 36 24 32 (+32-089 36 24 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WEYER AUGUST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WEYER AUGUST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WEYER AUGUST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WEYER AUGUST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WEYER AUGUST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WEYER AUGUST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WEYER AUGUST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WEYER AUGUST
Products information DE WEYER AUGUST

BTW identificatienummer (tax): BE05927368164
Ondernemingsnummer: 3840789794
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DE WEYER AUGUST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising - Aerial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WEYER AUGUST
(Get full report from official database of BE for DE WEYER AUGUST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WEYER AUGUST
Addition kinds of activities for DE WEYER AUGUST

234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
374300. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
17420102. Fresco werk | Fresco work
20239901. Ingeblikte room | Canned cream
35599922. Farmaceutische machines | Pharmaceutical machinery
38260112. spectrofluorometers | Spectrofluorometers

Werken bij DE WEYER AUGUST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WEYER AUGUST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WEYER AUGUST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WEYER AUGUST. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van DE WEYER AUGUST in sociale netwerken
Look for responds of DE WEYER AUGUST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WEYER AUGUST. Laat een reactie achter voor DE WEYER AUGUST. DE WEYER AUGUST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WEYER AUGUST. Leave a respond for DE WEYER AUGUST. DE WEYER AUGUST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WEYER AUGUST op de google maps. Adres en contacten DE WEYER AUGUST
Location of DE WEYER AUGUST on the google maps. Address and contacts of DE WEYER AUGUST

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WEYER AUGUST DE WEYER AUGUST: A'LINEAN PRODUCTIONS | CHAMBERLAIN | SANDWICHERIE TRAIT UNION | M. VAN BIESEN | TANDY VAN HOOF

Other related companies as DE WEYER AUGUST: A'LINEAN PRODUCTIONS | CHAMBERLAIN | SANDWICHERIE TRAIT UNION | M. VAN BIESEN | TANDY VAN HOOF

DE WEYER AUGUST is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WEYER AUGUST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05927368164. Het bedrijf DE WEYER AUGUST bevindt zich op het adres: Oosterwennel 32; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising - Aerial. Producten gemaakt in DE WEYER AUGUST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WEYER AUGUST is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WEYER AUGUST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WEYER AUGUST, openstaande posities, locatie van DE WEYER AUGUST op de kaart.

DE WEYER AUGUST is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WEYER AUGUST, company assigned to the tax number BE05927368164. The company DE WEYER AUGUST is located at the address: Oosterwennel 32; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising - Aerial. Products created in DE WEYER AUGUST were not found.
The main activity of DE WEYER AUGUST is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WEYER AUGUST is not available. You also can look at reviews of DE WEYER AUGUST, open positions, location of DE WEYER AUGUST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WEYER AUGUST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WEYER AUGUST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WEYER AUGUST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WEYER AUGUST, employees, financial statistics.