Ballonvaarten over de Kempen

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Ballonvaarten over de Kempen

Contactgegevens Ballonvaarten over de Kempen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ballonvaarten over de Kempen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ballonvaarten over de Kempen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achtelsestraat 98; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 32 39 (+32-03 314 32 39) 03 314 32 39 (+32-03 314 32 39)

Fax (fax): +32 (57) 612-88-48 +32 (57) 612-88-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ballonvaarten over de Kempen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ballonvaarten over de Kempen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ballonvaarten over de Kempen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ballonvaarten over de Kempen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ballonvaarten over de Kempen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ballonvaarten over de Kempen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ballonvaarten over de Kempen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ballonvaarten over de Kempen
Products information Ballonvaarten over de Kempen

BTW identificatienummer (tax): BE05555206298
Ondernemingsnummer: 4994628906
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Ballonvaarten over de Kempen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising - Aerial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ballonvaarten over de Kempen
(Get full report from official database of BE for Ballonvaarten over de Kempen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ballonvaarten over de Kempen
Addition kinds of activities for Ballonvaarten over de Kempen

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
76940102. Terugspoelen stators | Rewinding stators

Werken bij Ballonvaarten over de Kempen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ballonvaarten over de Kempen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ballonvaarten over de Kempen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ballonvaarten over de Kempen. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van Ballonvaarten over de Kempen in sociale netwerken
Look for responds of Ballonvaarten over de Kempen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ballonvaarten over de Kempen. Laat een reactie achter voor Ballonvaarten over de Kempen. Ballonvaarten over de Kempen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ballonvaarten over de Kempen. Leave a respond for Ballonvaarten over de Kempen. Ballonvaarten over de Kempen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ballonvaarten over de Kempen op de google maps. Adres en contacten Ballonvaarten over de Kempen
Location of Ballonvaarten over de Kempen on the google maps. Address and contacts of Ballonvaarten over de Kempen

Andere gerelateerde bedrijven als come Ballonvaarten over de Kempen Ballonvaarten over de Kempen: FLBLOKKER NV | BELGOMEX SA | SWEERT JOZEF | ACCENT INTERIM | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as Ballonvaarten over de Kempen: FLBLOKKER NV | BELGOMEX SA | SWEERT JOZEF | ACCENT INTERIM | BANCONTACT-MISTER CASH

Ballonvaarten over de Kempen is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ballonvaarten over de Kempen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05555206298. Het bedrijf Ballonvaarten over de Kempen bevindt zich op het adres: Achtelsestraat 98; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising - Aerial. Producten gemaakt in Ballonvaarten over de Kempen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ballonvaarten over de Kempen is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ballonvaarten over de Kempen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ballonvaarten over de Kempen, openstaande posities, locatie van Ballonvaarten over de Kempen op de kaart.

Ballonvaarten over de Kempen is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ballonvaarten over de Kempen, company assigned to the tax number BE05555206298. The company Ballonvaarten over de Kempen is located at the address: Achtelsestraat 98; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising - Aerial. Products created in Ballonvaarten over de Kempen were not found.
The main activity of Ballonvaarten over de Kempen is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ballonvaarten over de Kempen is not available. You also can look at reviews of Ballonvaarten over de Kempen, open positions, location of Ballonvaarten over de Kempen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ballonvaarten over de Kempen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ballonvaarten over de Kempen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ballonvaarten over de Kempen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ballonvaarten over de Kempen, employees, financial statistics.