VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.
Private companiesBusiness Services • VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.

Contactgegevens VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blijde-Inkomststraat 34; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 25 49 75 (+32-011 25 49 75) 011 25 49 75 (+32-011 25 49 75)

Fax (fax): 011 25 65 15 (+32-011 25 65 15) 011 25 65 15 (+32-011 25 65 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.
Products information VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.

BTW identificatienummer (tax): BE09040069580
Ondernemingsnummer: 9340820312
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Education (Higher); Education (Secondary)

Product categorie (product category): Adult education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.
(Get full report from official database of BE for VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.
Addition kinds of activities for VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.

444900. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
25110305. Kindermeubilair: hout | Nursery furniture: wood
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
50640103. Afvalverwerking | Garbage disposals
50840703. Meet- en testapparatuur, elektrisch | Measuring and testing equipment, electrical
73610202. Maid register | Maid registry

Werken bij VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. in sociale netwerken
Look for responds of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. Laat een reactie achter voor VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. Leave a respond for VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.. VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. op de google maps. Adres en contacten VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.
Location of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. on the google maps. Address and contacts of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: ALE | NICOLE FIORESE | Hasselt Voeding | Autohandel Geerts R | RUSTOORD AALMOEZ. CUYPERS

Other related companies as VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O.: ALE | NICOLE FIORESE | Hasselt Voeding | Autohandel Geerts R | RUSTOORD AALMOEZ. CUYPERS

VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09040069580. Het bedrijf VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. bevindt zich op het adres: Blijde-Inkomststraat 34; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Adult education. Lijst met producten zijn Education (Higher); Education (Secondary).
De hoofdactiviteit van VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., openstaande posities, locatie van VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., company assigned to the tax number BE09040069580. The company VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is located at the address: Blijde-Inkomststraat 34; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Adult education. List of products are Education (Higher); Education (Secondary).
The main activity of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. is not available. You also can look at reviews of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., open positions, location of VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VORMINGSLEERGANG VR SOC EN PEDAGOGISCH WERK HASSELT vzw C.V.O., employees, financial statistics.