Institut J-P Lallemand

Contactgegevens Institut J-P Lallemand: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut J-P Lallemand: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut J-P Lallemand

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chêne 17; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 60 93 (+32-02 513 60 93) 02 513 60 93 (+32-02 513 60 93)

Fax (fax): 02 513 27 79 (+32-02 513 27 79) 02 513 27 79 (+32-02 513 27 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut J-P Lallemand: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut J-P Lallemand"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut J-P Lallemand"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut J-P Lallemand, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut J-P Lallemand. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut J-P Lallemand, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut J-P Lallemand. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut J-P Lallemand
Products information Institut J-P Lallemand

BTW identificatienummer (tax): BE09208435058
Ondernemingsnummer: 3212921142
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Education (Higher)

Product categorie (product category): Adult education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut J-P Lallemand
(Get full report from official database of BE for Institut J-P Lallemand)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut J-P Lallemand
Addition kinds of activities for Institut J-P Lallemand

571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
735903. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
34790217. Parkerizing | Parkerizing
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop

Werken bij Institut J-P Lallemand: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut J-P Lallemand: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut J-P Lallemand. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut J-P Lallemand. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van Institut J-P Lallemand in sociale netwerken
Look for responds of Institut J-P Lallemand in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut J-P Lallemand. Laat een reactie achter voor Institut J-P Lallemand. Institut J-P Lallemand bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut J-P Lallemand. Leave a respond for Institut J-P Lallemand. Institut J-P Lallemand on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut J-P Lallemand op de google maps. Adres en contacten Institut J-P Lallemand
Location of Institut J-P Lallemand on the google maps. Address and contacts of Institut J-P Lallemand

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut J-P Lallemand Institut J-P Lallemand: Petit coin de la Lecture (Le) | Alexis Tricot BVBA | KOX | BUREAU LIEVEN | JOHNY VERBOUW

Other related companies as Institut J-P Lallemand: Petit coin de la Lecture (Le) | Alexis Tricot BVBA | KOX | BUREAU LIEVEN | JOHNY VERBOUW

Institut J-P Lallemand is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut J-P Lallemand, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208435058. Het bedrijf Institut J-P Lallemand bevindt zich op het adres: Rue du Chêne 17; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Adult education. Lijst met producten zijn Education (Higher).
De hoofdactiviteit van Institut J-P Lallemand is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut J-P Lallemand is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut J-P Lallemand, openstaande posities, locatie van Institut J-P Lallemand op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Institut J-P Lallemand is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut J-P Lallemand, company assigned to the tax number BE09208435058. The company Institut J-P Lallemand is located at the address: Rue du Chêne 17; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Adult education. List of products are Education (Higher).
The main activity of Institut J-P Lallemand is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut J-P Lallemand is not available. You also can look at reviews of Institut J-P Lallemand, open positions, location of Institut J-P Lallemand on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut J-P Lallemand, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut J-P Lallemand, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut J-P Lallemand, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut J-P Lallemand, employees, financial statistics.