Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi
Private companiesNational Security and International Affairs • Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi

Contactgegevens Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Jacques Bertrand 48; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 20 87 38 (+32-071 20 87 38) 071 20 87 38 (+32-071 20 87 38)

Fax (fax): 071 64 30 11 (+32-071 64 30 11) 071 64 30 11 (+32-071 64 30 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi
Products information Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi

BTW identificatienummer (tax): BE03542236328
Ondernemingsnummer: 3411224365
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Education (Secondary)

Product categorie (product category): Adult education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi
(Get full report from official database of BE for Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi
Addition kinds of activities for Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi

1742. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
581302. Nachtclubs | Night clubs
38420408. Krukken en wandelaars | Crutches and walkers
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec

Werken bij Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Laat een reactie achter voor Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Leave a respond for Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi. Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi op de google maps. Adres en contacten Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi
Location of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi on the google maps. Address and contacts of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: HUIS NICKY | BECKAERT C. | BAMBINO | PHILIPPE LALOT | EUROPLAID NV

Other related companies as Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi: HUIS NICKY | BECKAERT C. | BAMBINO | PHILIPPE LALOT | EUROPLAID NV

Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03542236328. Het bedrijf Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi bevindt zich op het adres: Boulevard Jacques Bertrand 48; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Adult education. Lijst met producten zijn Education (Secondary).
De hoofdactiviteit van Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, openstaande posities, locatie van Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, company assigned to the tax number BE03542236328. The company Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is located at the address: Boulevard Jacques Bertrand 48; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Adult education. List of products are Education (Secondary).
The main activity of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi is not available. You also can look at reviews of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, open positions, location of Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Formation Professionnelle des F.P.S. Charleroi, employees, financial statistics.