AGENCE LECLERCQ ALBERT

Contactgegevens AGENCE LECLERCQ ALBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE LECLERCQ ALBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE LECLERCQ ALBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DES D?PORT?S 58; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69224864 (+32-69224864) 69224864 (+32-69224864)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE LECLERCQ ALBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE LECLERCQ ALBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE LECLERCQ ALBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE LECLERCQ ALBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE LECLERCQ ALBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE LECLERCQ ALBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE LECLERCQ ALBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE LECLERCQ ALBERT
Products information AGENCE LECLERCQ ALBERT

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Experts.. Services: Location,Vente.. Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE LECLERCQ ALBERT
(Get full report from official database of BE for AGENCE LECLERCQ ALBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE LECLERCQ ALBERT
Addition kinds of activities for AGENCE LECLERCQ ALBERT

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
50850105. Blikjes voor groenten en fruit | Cans for fruits and vegetables
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service

Werken bij AGENCE LECLERCQ ALBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE LECLERCQ ALBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE LECLERCQ ALBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE LECLERCQ ALBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van AGENCE LECLERCQ ALBERT in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE LECLERCQ ALBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE LECLERCQ ALBERT. Laat een reactie achter voor AGENCE LECLERCQ ALBERT. AGENCE LECLERCQ ALBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE LECLERCQ ALBERT. Leave a respond for AGENCE LECLERCQ ALBERT. AGENCE LECLERCQ ALBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE LECLERCQ ALBERT op de google maps. Adres en contacten AGENCE LECLERCQ ALBERT
Location of AGENCE LECLERCQ ALBERT on the google maps. Address and contacts of AGENCE LECLERCQ ALBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE LECLERCQ ALBERT AGENCE LECLERCQ ALBERT: COIFFURE "K" | Euresis | PINO &FILS | C.S. SP. ERPENT SALZINNES | MARC PAUWELYN

Other related companies as AGENCE LECLERCQ ALBERT: COIFFURE "K" | Euresis | PINO &FILS | C.S. SP. ERPENT SALZINNES | MARC PAUWELYN

AGENCE LECLERCQ ALBERT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE LECLERCQ ALBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf AGENCE LECLERCQ ALBERT bevindt zich op het adres: BOULEVARD DES D?PORT?S 58; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Experts.. Services: Location,Vente.. Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van AGENCE LECLERCQ ALBERT is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE LECLERCQ ALBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE LECLERCQ ALBERT, openstaande posities, locatie van AGENCE LECLERCQ ALBERT op de kaart.

AGENCE LECLERCQ ALBERT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE LECLERCQ ALBERT, company assigned to the tax number BE05506591796. The company AGENCE LECLERCQ ALBERT is located at the address: BOULEVARD DES D?PORT?S 58; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Administration d'immeubles. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. List of products are Services: Experts.. Services: Location,Vente.. Services: Syndics..
The main activity of AGENCE LECLERCQ ALBERT is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE LECLERCQ ALBERT is not available. You also can look at reviews of AGENCE LECLERCQ ALBERT, open positions, location of AGENCE LECLERCQ ALBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE LECLERCQ ALBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE LECLERCQ ALBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE LECLERCQ ALBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE LECLERCQ ALBERT, employees, financial statistics.