IMMO JACQUES DUREIN

Contactgegevens IMMO JACQUES DUREIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO JACQUES DUREIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO JACQUES DUREIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKHOUTSTRAAT 35; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50337653 (+32-50337653) 50337653 (+32-50337653)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO JACQUES DUREIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO JACQUES DUREIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO JACQUES DUREIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO JACQUES DUREIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO JACQUES DUREIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO JACQUES DUREIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO JACQUES DUREIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO JACQUES DUREIN
Products information IMMO JACQUES DUREIN

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Constructions Clé Sur Porte.. Services: Comptabilité.. Services: Experts.. Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Maisons de Vacances. Services: Location,Vente.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Comptables. Construction de maisons. Maisons de vacances. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO JACQUES DUREIN
(Get full report from official database of BE for IMMO JACQUES DUREIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO JACQUES DUREIN
Addition kinds of activities for IMMO JACQUES DUREIN

753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
23530101. Baseball caps | Baseball caps
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
47310102. Makelaars, verzending | Brokers, shipping
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
55119904. Vans, nieuw en gebruikt | Vans, new and used

Werken bij IMMO JACQUES DUREIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO JACQUES DUREIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO JACQUES DUREIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO JACQUES DUREIN. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

Zoek naar antwoorden van IMMO JACQUES DUREIN in sociale netwerken
Look for responds of IMMO JACQUES DUREIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO JACQUES DUREIN. Laat een reactie achter voor IMMO JACQUES DUREIN. IMMO JACQUES DUREIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO JACQUES DUREIN. Leave a respond for IMMO JACQUES DUREIN. IMMO JACQUES DUREIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO JACQUES DUREIN op de google maps. Adres en contacten IMMO JACQUES DUREIN
Location of IMMO JACQUES DUREIN on the google maps. Address and contacts of IMMO JACQUES DUREIN

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO JACQUES DUREIN IMMO JACQUES DUREIN: BUREAU BAERTEN K. | D.C.E. | SEFIGEST | Cardelli & Cie SA | MASSAGESALON CINDY

Other related companies as IMMO JACQUES DUREIN: BUREAU BAERTEN K. | D.C.E. | SEFIGEST | Cardelli & Cie SA | MASSAGESALON CINDY

IMMO JACQUES DUREIN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO JACQUES DUREIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf IMMO JACQUES DUREIN bevindt zich op het adres: EEKHOUTSTRAAT 35; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Comptables. Construction de maisons. Maisons de vacances. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Constructions Clé Sur Porte.. Services: Comptabilité.. Services: Experts.. Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Maisons de Vacances. Services: Location,Vente..
De hoofdactiviteit van IMMO JACQUES DUREIN is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO JACQUES DUREIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO JACQUES DUREIN, openstaande posities, locatie van IMMO JACQUES DUREIN op de kaart.

IMMO JACQUES DUREIN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO JACQUES DUREIN, company assigned to the tax number BE08935424804. The company IMMO JACQUES DUREIN is located at the address: EEKHOUTSTRAAT 35; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Administration d'immeubles. Comptables. Construction de maisons. Maisons de vacances. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. List of products are Produits & Activités: Constructions Clé Sur Porte.. Services: Comptabilité.. Services: Experts.. Services: Syndics.. Type de Biens Immobiliers: Maisons de Vacances. Services: Location,Vente..
The main activity of IMMO JACQUES DUREIN is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO JACQUES DUREIN is not available. You also can look at reviews of IMMO JACQUES DUREIN, open positions, location of IMMO JACQUES DUREIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO JACQUES DUREIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO JACQUES DUREIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO JACQUES DUREIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO JACQUES DUREIN, employees, financial statistics.