BUREAU GOBERT & PANY

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BUREAU GOBERT & PANY
Private companiesReal Estate • BUREAU GOBERT & PANY

Contactgegevens BUREAU GOBERT & PANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GOBERT & PANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GOBERT & PANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 68; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67210605 (+32-67210605) 67210605 (+32-67210605)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GOBERT & PANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GOBERT & PANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GOBERT & PANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GOBERT & PANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GOBERT & PANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GOBERT & PANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GOBERT & PANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GOBERT & PANY
Products information BUREAU GOBERT & PANY

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Syndics.. Services: Vente,Location.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GOBERT & PANY
(Get full report from official database of BE for BUREAU GOBERT & PANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GOBERT & PANY
Addition kinds of activities for BUREAU GOBERT & PANY

316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
832299. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
50230200. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels

Werken bij BUREAU GOBERT & PANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GOBERT & PANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GOBERT & PANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GOBERT & PANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van BUREAU GOBERT & PANY in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GOBERT & PANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GOBERT & PANY. Laat een reactie achter voor BUREAU GOBERT & PANY. BUREAU GOBERT & PANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GOBERT & PANY. Leave a respond for BUREAU GOBERT & PANY. BUREAU GOBERT & PANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GOBERT & PANY op de google maps. Adres en contacten BUREAU GOBERT & PANY
Location of BUREAU GOBERT & PANY on the google maps. Address and contacts of BUREAU GOBERT & PANY

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GOBERT & PANY BUREAU GOBERT & PANY: FLLOISIR-EST SA | SOCIALIST. MUTUALITEIT | AIRSTOP | NELLY DE MOL | CHRISTINE VANEK

Other related companies as BUREAU GOBERT & PANY: FLLOISIR-EST SA | SOCIALIST. MUTUALITEIT | AIRSTOP | NELLY DE MOL | CHRISTINE VANEK

BUREAU GOBERT & PANY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GOBERT & PANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf BUREAU GOBERT & PANY bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 68; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Syndics.. Services: Vente,Location..
De hoofdactiviteit van BUREAU GOBERT & PANY is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GOBERT & PANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GOBERT & PANY, openstaande posities, locatie van BUREAU GOBERT & PANY op de kaart.

BUREAU GOBERT & PANY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GOBERT & PANY, company assigned to the tax number BE02496887207. The company BUREAU GOBERT & PANY is located at the address: RUE DE NAMUR 68; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Administration d'immeubles. Agences immobilières. List of products are Services: Syndics.. Services: Vente,Location..
The main activity of BUREAU GOBERT & PANY is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GOBERT & PANY is not available. You also can look at reviews of BUREAU GOBERT & PANY, open positions, location of BUREAU GOBERT & PANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GOBERT & PANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GOBERT & PANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GOBERT & PANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GOBERT & PANY, employees, financial statistics.