BUREAU FAUCHER-VIEGAS

Contactgegevens BUREAU FAUCHER-VIEGAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU FAUCHER-VIEGAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU FAUCHER-VIEGAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA ROSERAIE 13; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23544606 (+32-23544606) 23544606 (+32-23544606)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU FAUCHER-VIEGAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU FAUCHER-VIEGAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU FAUCHER-VIEGAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU FAUCHER-VIEGAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU FAUCHER-VIEGAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU FAUCHER-VIEGAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU FAUCHER-VIEGAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU FAUCHER-VIEGAS
Products information BUREAU FAUCHER-VIEGAS

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Location,Vente.. Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU FAUCHER-VIEGAS
(Get full report from official database of BE for BUREAU FAUCHER-VIEGAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU FAUCHER-VIEGAS
Addition kinds of activities for BUREAU FAUCHER-VIEGAS

224102. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij BUREAU FAUCHER-VIEGAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU FAUCHER-VIEGAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU FAUCHER-VIEGAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU FAUCHER-VIEGAS. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van BUREAU FAUCHER-VIEGAS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU FAUCHER-VIEGAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU FAUCHER-VIEGAS. Laat een reactie achter voor BUREAU FAUCHER-VIEGAS. BUREAU FAUCHER-VIEGAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU FAUCHER-VIEGAS. Leave a respond for BUREAU FAUCHER-VIEGAS. BUREAU FAUCHER-VIEGAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU FAUCHER-VIEGAS op de google maps. Adres en contacten BUREAU FAUCHER-VIEGAS
Location of BUREAU FAUCHER-VIEGAS on the google maps. Address and contacts of BUREAU FAUCHER-VIEGAS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU FAUCHER-VIEGAS BUREAU FAUCHER-VIEGAS: Tevean NV | Lasseaux S | LA P?DALE CERFONTAINOISE | AMERICAN AIR FILTER | Nijs R & zn

Other related companies as BUREAU FAUCHER-VIEGAS: Tevean NV | Lasseaux S | LA P?DALE CERFONTAINOISE | AMERICAN AIR FILTER | Nijs R & zn

BUREAU FAUCHER-VIEGAS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU FAUCHER-VIEGAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf BUREAU FAUCHER-VIEGAS bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA ROSERAIE 13; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Location,Vente.. Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van BUREAU FAUCHER-VIEGAS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU FAUCHER-VIEGAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU FAUCHER-VIEGAS, openstaande posities, locatie van BUREAU FAUCHER-VIEGAS op de kaart.

BUREAU FAUCHER-VIEGAS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU FAUCHER-VIEGAS, company assigned to the tax number BE04576049804. The company BUREAU FAUCHER-VIEGAS is located at the address: AVENUE DE LA ROSERAIE 13; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Administration d'immeubles. Agences immobilières. List of products are Services: Location,Vente.. Services: Syndics..
The main activity of BUREAU FAUCHER-VIEGAS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU FAUCHER-VIEGAS is not available. You also can look at reviews of BUREAU FAUCHER-VIEGAS, open positions, location of BUREAU FAUCHER-VIEGAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU FAUCHER-VIEGAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU FAUCHER-VIEGAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU FAUCHER-VIEGAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU FAUCHER-VIEGAS, employees, financial statistics.