SCODEC

Contactgegevens SCODEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCODEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCODEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIJKHOEVELAAN 2; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33263333 (+32-33263333) 33263333 (+32-33263333)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCODEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCODEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCODEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCODEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCODEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCODEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCODEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCODEC
Products information SCODEC

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCODEC
(Get full report from official database of BE for SCODEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCODEC
Addition kinds of activities for SCODEC

26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
59470105. nieuwigheid | Novelties
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij SCODEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCODEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCODEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCODEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van SCODEC in sociale netwerken
Look for responds of SCODEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCODEC. Laat een reactie achter voor SCODEC. SCODEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCODEC. Leave a respond for SCODEC. SCODEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCODEC op de google maps. Adres en contacten SCODEC
Location of SCODEC on the google maps. Address and contacts of SCODEC

Andere gerelateerde bedrijven als come SCODEC SCODEC: BLOEMEN STEFAAN | MYSTبRE & BOULE DE GOMME | IBCONNECT SPRL | KAPELS ZAKENKANTOOR | MARC THEWIS

Other related companies as SCODEC: BLOEMEN STEFAAN | MYSTبRE & BOULE DE GOMME | IBCONNECT SPRL | KAPELS ZAKENKANTOOR | MARC THEWIS

SCODEC is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCODEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf SCODEC bevindt zich op het adres: BIJKHOEVELAAN 2; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van SCODEC is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCODEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCODEC, openstaande posities, locatie van SCODEC op de kaart.

SCODEC is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCODEC, company assigned to the tax number BE02625427246. The company SCODEC is located at the address: BIJKHOEVELAAN 2; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of SCODEC is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCODEC is not available. You also can look at reviews of SCODEC, open positions, location of SCODEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCODEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCODEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCODEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCODEC, employees, financial statistics.