MARCEL DE SMET

Contactgegevens MARCEL DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZESTIENGEMETEN 2; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92274145 (+32-92274145) 92274145 (+32-92274145)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL DE SMET
Products information MARCEL DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL DE SMET
(Get full report from official database of BE for MARCEL DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL DE SMET
Addition kinds of activities for MARCEL DE SMET

2033. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
27540402. Zegels: gravure printing | Seals: gravure printing
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware

Werken bij MARCEL DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van MARCEL DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL DE SMET. Laat een reactie achter voor MARCEL DE SMET. MARCEL DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL DE SMET. Leave a respond for MARCEL DE SMET. MARCEL DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL DE SMET op de google maps. Adres en contacten MARCEL DE SMET
Location of MARCEL DE SMET on the google maps. Address and contacts of MARCEL DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL DE SMET MARCEL DE SMET: E D L M Engineering NV | Banque Bruxelles Lambert SA | S.K. BERLAAR | DRUKKERY REGINA | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as MARCEL DE SMET: E D L M Engineering NV | Banque Bruxelles Lambert SA | S.K. BERLAAR | DRUKKERY REGINA | VRIJE BASISSCHOOL

MARCEL DE SMET is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf MARCEL DE SMET bevindt zich op het adres: ZESTIENGEMETEN 2; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van MARCEL DE SMET is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL DE SMET, openstaande posities, locatie van MARCEL DE SMET op de kaart.

MARCEL DE SMET is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL DE SMET, company assigned to the tax number BE07494293212. The company MARCEL DE SMET is located at the address: ZESTIENGEMETEN 2; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of MARCEL DE SMET is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL DE SMET is not available. You also can look at reviews of MARCEL DE SMET, open positions, location of MARCEL DE SMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL DE SMET, employees, financial statistics.