PARFUMERIE FLORENCE

Contactgegevens PARFUMERIE FLORENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARFUMERIE FLORENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARFUMERIE FLORENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LةON JOUREZ 5; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23845876 (+32-23845876) 23845876 (+32-23845876)

Fax (fax): +32 (87) 570-17-69 +32 (87) 570-17-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARFUMERIE FLORENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARFUMERIE FLORENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARFUMERIE FLORENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARFUMERIE FLORENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARFUMERIE FLORENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARFUMERIE FLORENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARFUMERIE FLORENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARFUMERIE FLORENCE
Products information PARFUMERIE FLORENCE

BTW identificatienummer (tax): BE09800598144
Ondernemingsnummer: 2552642822
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PARFUMERIE FLORENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Cosmetica and toiletartikelen; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARFUMERIE FLORENCE
(Get full report from official database of BE for PARFUMERIE FLORENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARFUMERIE FLORENCE
Addition kinds of activities for PARFUMERIE FLORENCE

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec

Werken bij PARFUMERIE FLORENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARFUMERIE FLORENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARFUMERIE FLORENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARFUMERIE FLORENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van PARFUMERIE FLORENCE in sociale netwerken
Look for responds of PARFUMERIE FLORENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARFUMERIE FLORENCE. Laat een reactie achter voor PARFUMERIE FLORENCE. PARFUMERIE FLORENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARFUMERIE FLORENCE. Leave a respond for PARFUMERIE FLORENCE. PARFUMERIE FLORENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARFUMERIE FLORENCE op de google maps. Adres en contacten PARFUMERIE FLORENCE
Location of PARFUMERIE FLORENCE on the google maps. Address and contacts of PARFUMERIE FLORENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARFUMERIE FLORENCE PARFUMERIE FLORENCE: Gar Caliber | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | SANDRINE VANHEUVERSWYN | PATRIEK VAN HAUWENHUYSE | JOHNNY MICELI

Other related companies as PARFUMERIE FLORENCE: Gar Caliber | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | SANDRINE VANHEUVERSWYN | PATRIEK VAN HAUWENHUYSE | JOHNNY MICELI

PARFUMERIE FLORENCE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARFUMERIE FLORENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09800598144. Het bedrijf PARFUMERIE FLORENCE bevindt zich op het adres: AVENUE LةON JOUREZ 5; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Cosmetica and toiletartikelen; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in PARFUMERIE FLORENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARFUMERIE FLORENCE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARFUMERIE FLORENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARFUMERIE FLORENCE, openstaande posities, locatie van PARFUMERIE FLORENCE op de kaart.

PARFUMERIE FLORENCE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARFUMERIE FLORENCE, company assigned to the tax number BE09800598144. The company PARFUMERIE FLORENCE is located at the address: AVENUE LةON JOUREZ 5; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Cosmetica and toiletartikelen; Schoonheidssalons. Products created in PARFUMERIE FLORENCE were not found.
The main activity of PARFUMERIE FLORENCE is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PARFUMERIE FLORENCE is not available. You also can look at reviews of PARFUMERIE FLORENCE, open positions, location of PARFUMERIE FLORENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARFUMERIE FLORENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARFUMERIE FLORENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARFUMERIE FLORENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARFUMERIE FLORENCE, employees, financial statistics.