EMILE VAN GYZEGHEM

Contactgegevens EMILE VAN GYZEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMILE VAN GYZEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMILE VAN GYZEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE SPOELBERCHSTRAAT 24; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52303574 (+32-52303574) 52303574 (+32-52303574)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMILE VAN GYZEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMILE VAN GYZEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMILE VAN GYZEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMILE VAN GYZEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMILE VAN GYZEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMILE VAN GYZEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMILE VAN GYZEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMILE VAN GYZEGHEM
Products information EMILE VAN GYZEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMILE VAN GYZEGHEM
(Get full report from official database of BE for EMILE VAN GYZEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMILE VAN GYZEGHEM
Addition kinds of activities for EMILE VAN GYZEGHEM

15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
51220308. Pharmaceuticals | Pharmaceuticals
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services

Werken bij EMILE VAN GYZEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMILE VAN GYZEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMILE VAN GYZEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMILE VAN GYZEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

Zoek naar antwoorden van EMILE VAN GYZEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of EMILE VAN GYZEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMILE VAN GYZEGHEM. Laat een reactie achter voor EMILE VAN GYZEGHEM. EMILE VAN GYZEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMILE VAN GYZEGHEM. Leave a respond for EMILE VAN GYZEGHEM. EMILE VAN GYZEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMILE VAN GYZEGHEM op de google maps. Adres en contacten EMILE VAN GYZEGHEM
Location of EMILE VAN GYZEGHEM on the google maps. Address and contacts of EMILE VAN GYZEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come EMILE VAN GYZEGHEM EMILE VAN GYZEGHEM: EXPART CONSULTANCY | FE. CHOPPIN | ELEKTRO D.V.O. | HARZ? FC | COIFFURE MARC

Other related companies as EMILE VAN GYZEGHEM: EXPART CONSULTANCY | FE. CHOPPIN | ELEKTRO D.V.O. | HARZ? FC | COIFFURE MARC

EMILE VAN GYZEGHEM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMILE VAN GYZEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf EMILE VAN GYZEGHEM bevindt zich op het adres: DE SPOELBERCHSTRAAT 24; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van EMILE VAN GYZEGHEM is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMILE VAN GYZEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMILE VAN GYZEGHEM, openstaande posities, locatie van EMILE VAN GYZEGHEM op de kaart.

EMILE VAN GYZEGHEM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMILE VAN GYZEGHEM, company assigned to the tax number BE09435028076. The company EMILE VAN GYZEGHEM is located at the address: DE SPOELBERCHSTRAAT 24; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of EMILE VAN GYZEGHEM is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMILE VAN GYZEGHEM is not available. You also can look at reviews of EMILE VAN GYZEGHEM, open positions, location of EMILE VAN GYZEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMILE VAN GYZEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMILE VAN GYZEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMILE VAN GYZEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMILE VAN GYZEGHEM, employees, financial statistics.