CHRISTIAN KLEYNEN

Contactgegevens CHRISTIAN KLEYNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN KLEYNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN KLEYNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A LA TANNERIE 29; 4650; HERVE, België

Telefoon (phone): 87660675 (+32-87660675) 87660675 (+32-87660675)

Fax (fax): +32 (11) 579-40-80 +32 (11) 579-40-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN KLEYNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN KLEYNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN KLEYNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN KLEYNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN KLEYNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN KLEYNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN KLEYNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN KLEYNEN
Products information CHRISTIAN KLEYNEN

BTW identificatienummer (tax): BE02366973876
Ondernemingsnummer: 1920654296
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN KLEYNEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN KLEYNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN KLEYNEN
Addition kinds of activities for CHRISTIAN KLEYNEN

864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
38269910. microzuilen | Microprobes
50850504. tandwielen | Sprockets
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij CHRISTIAN KLEYNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN KLEYNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN KLEYNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN KLEYNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN KLEYNEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN KLEYNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN KLEYNEN. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN KLEYNEN. CHRISTIAN KLEYNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN KLEYNEN. Leave a respond for CHRISTIAN KLEYNEN. CHRISTIAN KLEYNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN KLEYNEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN KLEYNEN
Location of CHRISTIAN KLEYNEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN KLEYNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN KLEYNEN CHRISTIAN KLEYNEN: BROUWERS | ANDRE | Canpolat S | SACCHETTINO | VAN RANST VERZEKERINGSKANTOOR

Other related companies as CHRISTIAN KLEYNEN: BROUWERS | ANDRE | Canpolat S | SACCHETTINO | VAN RANST VERZEKERINGSKANTOOR

CHRISTIAN KLEYNEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN KLEYNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02366973876. Het bedrijf CHRISTIAN KLEYNEN bevindt zich op het adres: A LA TANNERIE 29; 4650; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN KLEYNEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN KLEYNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN KLEYNEN, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN KLEYNEN op de kaart.

CHRISTIAN KLEYNEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN KLEYNEN, company assigned to the tax number BE02366973876. The company CHRISTIAN KLEYNEN is located at the address: A LA TANNERIE 29; 4650; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of CHRISTIAN KLEYNEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN KLEYNEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN KLEYNEN, open positions, location of CHRISTIAN KLEYNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN KLEYNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN KLEYNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN KLEYNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN KLEYNEN, employees, financial statistics.