ALBERTUS HEIRMAN

Contactgegevens ALBERTUS HEIRMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERTUS HEIRMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERTUS HEIRMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CANADASQUARE 21B10; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50613514 (+32-50613514) 50613514 (+32-50613514)

Fax (fax): +32 (12) 588-16-13 +32 (12) 588-16-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERTUS HEIRMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERTUS HEIRMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERTUS HEIRMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERTUS HEIRMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERTUS HEIRMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERTUS HEIRMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERTUS HEIRMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERTUS HEIRMAN
Products information ALBERTUS HEIRMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02118133544
Ondernemingsnummer: 9553405761
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Syndics.

Product categorie (product category): Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERTUS HEIRMAN
(Get full report from official database of BE for ALBERTUS HEIRMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERTUS HEIRMAN
Addition kinds of activities for ALBERTUS HEIRMAN

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair

Werken bij ALBERTUS HEIRMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERTUS HEIRMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERTUS HEIRMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERTUS HEIRMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Enquêteurs (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar enquêteurs. Je belt mensen op om enquêtes af te nemen.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van ALBERTUS HEIRMAN in sociale netwerken
Look for responds of ALBERTUS HEIRMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERTUS HEIRMAN. Laat een reactie achter voor ALBERTUS HEIRMAN. ALBERTUS HEIRMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERTUS HEIRMAN. Leave a respond for ALBERTUS HEIRMAN. ALBERTUS HEIRMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERTUS HEIRMAN op de google maps. Adres en contacten ALBERTUS HEIRMAN
Location of ALBERTUS HEIRMAN on the google maps. Address and contacts of ALBERTUS HEIRMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERTUS HEIRMAN ALBERTUS HEIRMAN: INSTITUT TAETS | GETRO INFORMATIQUE | ANTOINE VAN VOOREN | ST?PHANIE RUTTEN | Jeu de Balle (Caf茅 du)

Other related companies as ALBERTUS HEIRMAN: INSTITUT TAETS | GETRO INFORMATIQUE | ANTOINE VAN VOOREN | ST?PHANIE RUTTEN | Jeu de Balle (Caf茅 du)

ALBERTUS HEIRMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERTUS HEIRMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02118133544. Het bedrijf ALBERTUS HEIRMAN bevindt zich op het adres: CANADASQUARE 21B10; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics..
De hoofdactiviteit van ALBERTUS HEIRMAN is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERTUS HEIRMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERTUS HEIRMAN, openstaande posities, locatie van ALBERTUS HEIRMAN op de kaart.

ALBERTUS HEIRMAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERTUS HEIRMAN, company assigned to the tax number BE02118133544. The company ALBERTUS HEIRMAN is located at the address: CANADASQUARE 21B10; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics..
The main activity of ALBERTUS HEIRMAN is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERTUS HEIRMAN is not available. You also can look at reviews of ALBERTUS HEIRMAN, open positions, location of ALBERTUS HEIRMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERTUS HEIRMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERTUS HEIRMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERTUS HEIRMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERTUS HEIRMAN, employees, financial statistics.