Fero B.V.B.A.

Contactgegevens Fero B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fero B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fero B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ellermanstraat 66 2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03.233 38 32 (+32-03.233 38 32) 03.233 38 32 (+32-03.233 38 32)

Fax (fax): 03.226 23 44 (+32-03.226 23 44) 03.226 23 44 (+32-03.226 23 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fero B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fero B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fero B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fero B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fero B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fero B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fero B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fero B.V.B.A.
Products information Fero B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03998718261
Ondernemingsnummer: 7469024658
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Adhesives for floor tiles,grout; Carpet adhesives,carpet fixers; Cement; Cocks; Dispersion adhesives; Epoxy resin adhesives; Fittings,valves; Flanges of stainless and acid-proof steel; Parquet adhesives; Pipe connections; Piping couplings; Piping fittings; Repair mortar; Silicone sealants and adhesives; Special cements; Special cranes; Steel pipes; Steel pipes for mechanical engineering; Tubes and pipes of stainless steel

Product categorie (product category): Adhesives For Floor Coatings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fero B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Fero B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fero B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Fero B.V.B.A.

254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
25910300. Venster tinten | Window shades
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment
57199903. Borstels | Brushes

Werken bij Fero B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fero B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fero B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fero B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van Fero B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Fero B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fero B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Fero B.V.B.A.. Fero B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fero B.V.B.A.. Leave a respond for Fero B.V.B.A.. Fero B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fero B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Fero B.V.B.A.
Location of Fero B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Fero B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Fero B.V.B.A. Fero B.V.B.A.: CONTAINERPARK MELLE | PEARLE VISION CENTER | LE M?NIL | INST. ST.JOSEPH S.COEUR | VANDEWALLE

Other related companies as Fero B.V.B.A.: CONTAINERPARK MELLE | PEARLE VISION CENTER | LE M?NIL | INST. ST.JOSEPH S.COEUR | VANDEWALLE

Fero B.V.B.A. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fero B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03998718261. Het bedrijf Fero B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ellermanstraat 66 2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Adhesives For Floor Coatings. Lijst met producten zijn Adhesives for floor tiles,grout; Carpet adhesives,carpet fixers; Cement; Cocks; Dispersion adhesives; Epoxy resin adhesives; Fittings,valves; Flanges of stainless and acid-proof steel; Parquet adhesives; Pipe connections; Piping couplings; Piping fittings; Repair mortar; Silicone sealants and adhesives; Special cements; Special cranes; Steel pipes; Steel pipes for mechanical engineering; Tubes and pipes of stainless steel.
De hoofdactiviteit van Fero B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fero B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fero B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Fero B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fero B.V.B.A. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fero B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03998718261. The company Fero B.V.B.A. is located at the address: Ellermanstraat 66 2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Adhesives For Floor Coatings. List of products are Adhesives for floor tiles,grout; Carpet adhesives,carpet fixers; Cement; Cocks; Dispersion adhesives; Epoxy resin adhesives; Fittings,valves; Flanges of stainless and acid-proof steel; Parquet adhesives; Pipe connections; Piping couplings; Piping fittings; Repair mortar; Silicone sealants and adhesives; Special cements; Special cranes; Steel pipes; Steel pipes for mechanical engineering; Tubes and pipes of stainless steel.
The main activity of Fero B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fero B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Fero B.V.B.A., open positions, location of Fero B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fero B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fero B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fero B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fero B.V.B.A., employees, financial statistics.