Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.

Contactgegevens Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rubensstraat 163 2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.
Products information Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04821044921
Ondernemingsnummer: 7695892333
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Additives for structural protection

Product categorie (product category): Additives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
14119903. Flagstone mining | Flagstone mining
28449901. Badzout | Bath salts
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
32950206. Filteren klei, behandeld | Filtering clays, treated
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
36630101. Airborne radio communicatie apparatuur | Airborne radio communications equipment
36710205. Electron buizen, speciaal doel | Electron tubes, special purpose
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle

Werken bij Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

  • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Leave a respond for Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.. Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.
Location of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: E.S. DURBUYSIENNE | TAPISTOCK | NILCA DECOR | MIET HACKELBRACHT | LUDO VANSNICK

Other related companies as Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A.: E.S. DURBUYSIENNE | TAPISTOCK | NILCA DECOR | MIET HACKELBRACHT | LUDO VANSNICK

Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04821044921. Het bedrijf Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Rubensstraat 163 2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Additives. Lijst met producten zijn Additives for structural protection.
De hoofdactiviteit van Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. op de kaart.

Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04821044921. The company Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is located at the address: Rubensstraat 163 2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Additives. List of products are Additives for structural protection.
The main activity of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., open positions, location of Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tillman Chemische Bouwstoffen B.V.B.A., employees, financial statistics.