Internatio NV

Contactgegevens Internatio NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internatio NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internatio NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blarenberglaan 21 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internatio NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internatio NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internatio NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internatio NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internatio NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internatio NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internatio NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internatio NV
Products information Internatio NV

BTW identificatienummer (tax): BE01770141601
Ondernemingsnummer: 9210906982
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Food raw materials; Oleochemicals; Pharmaceutical raw materials; Plastic raw materials and preliminary products; Raw material of chemical fibres; Raw materials for perfume

Product categorie (product category): Additives For The Mineral Oil Industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internatio NV
(Get full report from official database of BE for Internatio NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internatio NV
Addition kinds of activities for Internatio NV

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
51820200. Sterke drank | Liquor
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport

Werken bij Internatio NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internatio NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internatio NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internatio NV. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van Internatio NV in sociale netwerken
Look for responds of Internatio NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internatio NV. Laat een reactie achter voor Internatio NV. Internatio NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internatio NV. Leave a respond for Internatio NV. Internatio NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internatio NV op de google maps. Adres en contacten Internatio NV
Location of Internatio NV on the google maps. Address and contacts of Internatio NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Internatio NV Internatio NV: BOUCHERIE CHEZ CLAUD | JOY EVENTS | HUGUES DE SCHAETZEN VAN BRIENEN | Affinita | Quark Technologies

Other related companies as Internatio NV: BOUCHERIE CHEZ CLAUD | JOY EVENTS | HUGUES DE SCHAETZEN VAN BRIENEN | Affinita | Quark Technologies

Internatio NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Internatio NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770141601. Het bedrijf Internatio NV bevindt zich op het adres: Blarenberglaan 21 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Additives For The Mineral Oil Industry. Lijst met producten zijn Food raw materials; Oleochemicals; Pharmaceutical raw materials; Plastic raw materials and preliminary products; Raw material of chemical fibres; Raw materials for perfume.
De hoofdactiviteit van Internatio NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internatio NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internatio NV, openstaande posities, locatie van Internatio NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Internatio NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Internatio NV, company assigned to the tax number BE01770141601. The company Internatio NV is located at the address: Blarenberglaan 21 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Additives For The Mineral Oil Industry. List of products are Food raw materials; Oleochemicals; Pharmaceutical raw materials; Plastic raw materials and preliminary products; Raw material of chemical fibres; Raw materials for perfume.
The main activity of Internatio NV is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Internatio NV is not available. You also can look at reviews of Internatio NV, open positions, location of Internatio NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internatio NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internatio NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internatio NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internatio NV, employees, financial statistics.