SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN
Private companiesPaper and Allied Products • SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN

Contactgegevens SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDERLAAN 5; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92438870 (+32-92438870) 92438870 (+32-92438870)

Fax (fax): +32 (87) 546-59-65 +32 (87) 546-59-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN
Products information SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06892517089
Ondernemingsnummer: 6680206298
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Kayaks.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Installations: Terrains de Football,Lac pour Sports Nautiques,Pistes d'Athlétisme,Patinoire pour Patins à Roulettes,Terrains de Rugby.. Types de Clubs: Cyclisme,Football,Rugby.

Product categorie (product category): Luna-parks and parcs de récréation. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN
(Get full report from official database of BE for SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN
Addition kinds of activities for SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN

239205. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
50630300. Draad en kabel | Wire and cable
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding

Werken bij SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN in sociale netwerken
Look for responds of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. Laat een reactie achter voor SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. Leave a respond for SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN. SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN op de google maps. Adres en contacten SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN
Location of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN on the google maps. Address and contacts of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: Van Kets W | LOUIS HEEREN | ID?AL TOP JOB | BART VERMEIRE | Crealocus

Other related companies as SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN: Van Kets W | LOUIS HEEREN | ID?AL TOP JOB | BART VERMEIRE | Crealocus

SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06892517089. Het bedrijf SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN bevindt zich op het adres: ZUIDERLAAN 5; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Luna-parks and parcs de récréation. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Kayaks.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Installations: Terrains de Football,Lac pour Sports Nautiques,Pistes d'Athlétisme,Patinoire pour Patins à Roulettes,Terrains de Rugby.. Types de Clubs: Cyclisme,Football,Rugby..
De hoofdactiviteit van SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, openstaande posities, locatie van SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN op de kaart.

SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, company assigned to the tax number BE06892517089. The company SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is located at the address: ZUIDERLAAN 5; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Luna-parks and parcs de récréation. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Kayaks.. Type de Parc: Parcs de Récréation.. Types d'Installations: Terrains de Football,Lac pour Sports Nautiques,Pistes d'Athlétisme,Patinoire pour Patins à Roulettes,Terrains de Rugby.. Types de Clubs: Cyclisme,Football,Rugby..
The main activity of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN is not available. You also can look at reviews of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, open positions, location of SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTCENTRUM BLAARMEERSEN, employees, financial statistics.