PROV. DOM. LIPPENSGOED

Contactgegevens PROV. DOM. LIPPENSGOED: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROV. DOM. LIPPENSGOED: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROV. DOM. LIPPENSGOED

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BULSCAMPVELD 9; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50789176 (+32-50789176) 50789176 (+32-50789176)

Fax (fax): +32 (53) 480-74-95 +32 (53) 480-74-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROV. DOM. LIPPENSGOED: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROV. DOM. LIPPENSGOED"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROV. DOM. LIPPENSGOED"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROV. DOM. LIPPENSGOED, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROV. DOM. LIPPENSGOED. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROV. DOM. LIPPENSGOED, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROV. DOM. LIPPENSGOED. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROV. DOM. LIPPENSGOED
Products information PROV. DOM. LIPPENSGOED

BTW identificatienummer (tax): BE06414611816
Ondernemingsnummer: 7630523681
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Parc: Parcs de Récréation.

Product categorie (product category): Luna-parks and parcs de récréation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROV. DOM. LIPPENSGOED
(Get full report from official database of BE for PROV. DOM. LIPPENSGOED)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROV. DOM. LIPPENSGOED
Addition kinds of activities for PROV. DOM. LIPPENSGOED

132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
28650209. styreen | Styrene
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded

Werken bij PROV. DOM. LIPPENSGOED: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROV. DOM. LIPPENSGOED: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROV. DOM. LIPPENSGOED. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROV. DOM. LIPPENSGOED. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van PROV. DOM. LIPPENSGOED in sociale netwerken
Look for responds of PROV. DOM. LIPPENSGOED in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROV. DOM. LIPPENSGOED. Laat een reactie achter voor PROV. DOM. LIPPENSGOED. PROV. DOM. LIPPENSGOED bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROV. DOM. LIPPENSGOED. Leave a respond for PROV. DOM. LIPPENSGOED. PROV. DOM. LIPPENSGOED on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROV. DOM. LIPPENSGOED op de google maps. Adres en contacten PROV. DOM. LIPPENSGOED
Location of PROV. DOM. LIPPENSGOED on the google maps. Address and contacts of PROV. DOM. LIPPENSGOED

Andere gerelateerde bedrijven als come PROV. DOM. LIPPENSGOED PROV. DOM. LIPPENSGOED: DEXIA | Dehan G (Maison) | Loca-Services SA | MICHEL ROELS | CHRISTIAN ENGELSMA

Other related companies as PROV. DOM. LIPPENSGOED: DEXIA | Dehan G (Maison) | Loca-Services SA | MICHEL ROELS | CHRISTIAN ENGELSMA

PROV. DOM. LIPPENSGOED is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROV. DOM. LIPPENSGOED, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414611816. Het bedrijf PROV. DOM. LIPPENSGOED bevindt zich op het adres: BULSCAMPVELD 9; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Luna-parks and parcs de récréation. Lijst met producten zijn Type de Parc: Parcs de Récréation..
De hoofdactiviteit van PROV. DOM. LIPPENSGOED is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROV. DOM. LIPPENSGOED is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROV. DOM. LIPPENSGOED, openstaande posities, locatie van PROV. DOM. LIPPENSGOED op de kaart.

PROV. DOM. LIPPENSGOED is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROV. DOM. LIPPENSGOED, company assigned to the tax number BE06414611816. The company PROV. DOM. LIPPENSGOED is located at the address: BULSCAMPVELD 9; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Luna-parks and parcs de récréation. List of products are Type de Parc: Parcs de Récréation..
The main activity of PROV. DOM. LIPPENSGOED is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PROV. DOM. LIPPENSGOED is not available. You also can look at reviews of PROV. DOM. LIPPENSGOED, open positions, location of PROV. DOM. LIPPENSGOED on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROV. DOM. LIPPENSGOED, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROV. DOM. LIPPENSGOED, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROV. DOM. LIPPENSGOED, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROV. DOM. LIPPENSGOED, employees, financial statistics.