Harelbeekse Houtzagerij NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Harelbeekse Houtzagerij NV
Private companiesMotion Pictures • Harelbeekse Houtzagerij NV

Contactgegevens Harelbeekse Houtzagerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harelbeekse Houtzagerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harelbeekse Houtzagerij NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 184 8530 Harelbeke, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harelbeekse Houtzagerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harelbeekse Houtzagerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harelbeekse Houtzagerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harelbeekse Houtzagerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harelbeekse Houtzagerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harelbeekse Houtzagerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harelbeekse Houtzagerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harelbeekse Houtzagerij NV
Products information Harelbeekse Houtzagerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE05687042236
Ondernemingsnummer: 2560058593
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Timber trade

Product categorie (product category): Lumber

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harelbeekse Houtzagerij NV
(Get full report from official database of BE for Harelbeekse Houtzagerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harelbeekse Houtzagerij NV
Addition kinds of activities for Harelbeekse Houtzagerij NV

289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
27899902. Papier snijden | Paper cutting
28510107. Verf: olie of alkyd voertuig of water verdund | Paints: oil or alkyd vehicle or water thinned
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
39990108. Permanente golf apparatuur en machines | Permanent wave equipment and machines
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
59410402. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
80729901. Kunstmatige tandenproductie | Artificial teeth production

Werken bij Harelbeekse Houtzagerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harelbeekse Houtzagerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harelbeekse Houtzagerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harelbeekse Houtzagerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

Zoek naar antwoorden van Harelbeekse Houtzagerij NV in sociale netwerken
Look for responds of Harelbeekse Houtzagerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harelbeekse Houtzagerij NV. Laat een reactie achter voor Harelbeekse Houtzagerij NV. Harelbeekse Houtzagerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harelbeekse Houtzagerij NV. Leave a respond for Harelbeekse Houtzagerij NV. Harelbeekse Houtzagerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harelbeekse Houtzagerij NV op de google maps. Adres en contacten Harelbeekse Houtzagerij NV
Location of Harelbeekse Houtzagerij NV on the google maps. Address and contacts of Harelbeekse Houtzagerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Harelbeekse Houtzagerij NV Harelbeekse Houtzagerij NV: Informaco scrl SCRL | KYORUGI | SEI BU KAN | Golf & Countryclub De Palingbeek | BISTRO ALFONS

Other related companies as Harelbeekse Houtzagerij NV: Informaco scrl SCRL | KYORUGI | SEI BU KAN | Golf & Countryclub De Palingbeek | BISTRO ALFONS

Harelbeekse Houtzagerij NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Harelbeekse Houtzagerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05687042236. Het bedrijf Harelbeekse Houtzagerij NV bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 184 8530 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lumber. Lijst met producten zijn Timber trade.
De hoofdactiviteit van Harelbeekse Houtzagerij NV is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harelbeekse Houtzagerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harelbeekse Houtzagerij NV, openstaande posities, locatie van Harelbeekse Houtzagerij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Harelbeekse Houtzagerij NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Harelbeekse Houtzagerij NV, company assigned to the tax number BE05687042236. The company Harelbeekse Houtzagerij NV is located at the address: Gentsesteenweg 184 8530 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lumber. List of products are Timber trade.
The main activity of Harelbeekse Houtzagerij NV is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Harelbeekse Houtzagerij NV is not available. You also can look at reviews of Harelbeekse Houtzagerij NV, open positions, location of Harelbeekse Houtzagerij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harelbeekse Houtzagerij NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harelbeekse Houtzagerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harelbeekse Houtzagerij NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harelbeekse Houtzagerij NV, employees, financial statistics.