Autovitre & Glascar

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Autovitre & Glascar
Private companiesLegal Services • Autovitre & Glascar

Contactgegevens Autovitre & Glascar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autovitre & Glascar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autovitre & Glascar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fran?ais 389; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 263 66 69 (+32-04 263 66 69) 04 263 66 69 (+32-04 263 66 69)

Fax (fax): 04 246 01 32 (+32-04 246 01 32) 04 246 01 32 (+32-04 246 01 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autovitre & Glascar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autovitre & Glascar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autovitre & Glascar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autovitre & Glascar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autovitre & Glascar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autovitre & Glascar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autovitre & Glascar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autovitre & Glascar
Products information Autovitre & Glascar

BTW identificatienummer (tax): BE06193237304
Ondernemingsnummer: 5381072998
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Automobile - Roofs & sunroofs; Trailer couplings

Product categorie (product category): Luggage-carriers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autovitre & Glascar
(Get full report from official database of BE for Autovitre & Glascar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autovitre & Glascar
Addition kinds of activities for Autovitre & Glascar

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
509107. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
01390201. Pindakaas | Peanut farm
20529915. Soda crackers | Soda crackers
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij Autovitre & Glascar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autovitre & Glascar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autovitre & Glascar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autovitre & Glascar. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

    Type: Vaste Job

    We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van Autovitre & Glascar in sociale netwerken
Look for responds of Autovitre & Glascar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autovitre & Glascar. Laat een reactie achter voor Autovitre & Glascar. Autovitre & Glascar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autovitre & Glascar. Leave a respond for Autovitre & Glascar. Autovitre & Glascar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autovitre & Glascar op de google maps. Adres en contacten Autovitre & Glascar
Location of Autovitre & Glascar on the google maps. Address and contacts of Autovitre & Glascar

Andere gerelateerde bedrijven als come Autovitre & Glascar Autovitre & Glascar: LANDBOUWKREDIET | COIFFURE VEERLE | OPENBARE BIBLIOTHEEK | VREDE BEST | ALDI

Other related companies as Autovitre & Glascar: LANDBOUWKREDIET | COIFFURE VEERLE | OPENBARE BIBLIOTHEEK | VREDE BEST | ALDI

Autovitre & Glascar is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autovitre & Glascar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06193237304. Het bedrijf Autovitre & Glascar bevindt zich op het adres: Rue des Fran?ais 389; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Luggage-carriers. Lijst met producten zijn Automobile - Roofs & sunroofs; Trailer couplings.
De hoofdactiviteit van Autovitre & Glascar is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autovitre & Glascar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autovitre & Glascar, openstaande posities, locatie van Autovitre & Glascar op de kaart.

Autovitre & Glascar is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autovitre & Glascar, company assigned to the tax number BE06193237304. The company Autovitre & Glascar is located at the address: Rue des Fran?ais 389; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Luggage-carriers. List of products are Automobile - Roofs & sunroofs; Trailer couplings.
The main activity of Autovitre & Glascar is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Autovitre & Glascar is not available. You also can look at reviews of Autovitre & Glascar, open positions, location of Autovitre & Glascar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autovitre & Glascar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autovitre & Glascar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autovitre & Glascar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autovitre & Glascar, employees, financial statistics.