PAKISTAN AIRLINES

Contactgegevens PAKISTAN AIRLINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAKISTAN AIRLINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAKISTAN AIRLINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUNSTBERG 16B17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25115777 (+32-25115777) 25115777 (+32-25115777)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAKISTAN AIRLINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAKISTAN AIRLINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAKISTAN AIRLINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAKISTAN AIRLINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAKISTAN AIRLINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAKISTAN AIRLINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAKISTAN AIRLINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAKISTAN AIRLINES
Products information PAKISTAN AIRLINES

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PAKISTAN AIRLINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Luchtvaart volgens dienstregeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAKISTAN AIRLINES
(Get full report from official database of BE for PAKISTAN AIRLINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAKISTAN AIRLINES
Addition kinds of activities for PAKISTAN AIRLINES

20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
50949901. Beads | Beads
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
51450200. Tussendoortjes | Snack foods

Werken bij PAKISTAN AIRLINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAKISTAN AIRLINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAKISTAN AIRLINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAKISTAN AIRLINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van PAKISTAN AIRLINES in sociale netwerken
Look for responds of PAKISTAN AIRLINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAKISTAN AIRLINES. Laat een reactie achter voor PAKISTAN AIRLINES. PAKISTAN AIRLINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAKISTAN AIRLINES. Leave a respond for PAKISTAN AIRLINES. PAKISTAN AIRLINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAKISTAN AIRLINES op de google maps. Adres en contacten PAKISTAN AIRLINES
Location of PAKISTAN AIRLINES on the google maps. Address and contacts of PAKISTAN AIRLINES

Andere gerelateerde bedrijven als come PAKISTAN AIRLINES PAKISTAN AIRLINES: ISABELLE ALGOET | NOEL | AUTOKEURING | DE CIT? | Victor Fairon

Other related companies as PAKISTAN AIRLINES: ISABELLE ALGOET | NOEL | AUTOKEURING | DE CIT? | Victor Fairon

PAKISTAN AIRLINES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAKISTAN AIRLINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf PAKISTAN AIRLINES bevindt zich op het adres: KUNSTBERG 16B17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Luchtvaart volgens dienstregeling. Producten gemaakt in PAKISTAN AIRLINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAKISTAN AIRLINES is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAKISTAN AIRLINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAKISTAN AIRLINES, openstaande posities, locatie van PAKISTAN AIRLINES op de kaart.

PAKISTAN AIRLINES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAKISTAN AIRLINES, company assigned to the tax number BE08162811279. The company PAKISTAN AIRLINES is located at the address: KUNSTBERG 16B17; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Luchtvaart volgens dienstregeling. Products created in PAKISTAN AIRLINES were not found.
The main activity of PAKISTAN AIRLINES is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAKISTAN AIRLINES is not available. You also can look at reviews of PAKISTAN AIRLINES, open positions, location of PAKISTAN AIRLINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAKISTAN AIRLINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAKISTAN AIRLINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAKISTAN AIRLINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAKISTAN AIRLINES, employees, financial statistics.