Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony
Private companiesHealth Services • Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony

Contactgegevens Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Chênée 53; 4031; Liège 1 (Angleur), België

Telefoon (phone): 04 278 68 07 (+32-04 278 68 07) 04 278 68 07 (+32-04 278 68 07)

Fax (fax): 04 361 39 51 (+32-04 361 39 51) 04 361 39 51 (+32-04 361 39 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony
Products information Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony
(Get full report from official database of BE for Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony
Addition kinds of activities for Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony

271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony in sociale netwerken
Look for responds of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Laat een reactie achter voor Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Leave a respond for Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony. Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony op de google maps. Adres en contacten Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony
Location of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony on the google maps. Address and contacts of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony

Andere gerelateerde bedrijven als come Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: ALDI | TULLENEERS G | MICHIELS IXELLES | Paint-House SA | TIERENS G

Other related companies as Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony: ALDI | TULLENEERS G | MICHIELS IXELLES | Paint-House SA | TIERENS G

Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony bevindt zich op het adres: Rue de Chênée 53; 4031; Liège 1 (Angleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lubricating compounds. Producten gemaakt in Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, openstaande posities, locatie van Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, company assigned to the tax number BE08839843750. The company Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is located at the address: Rue de Chênée 53; 4031; Liège 1 (Angleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lubricating compounds. Products created in Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony were not found.
The main activity of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony is not available. You also can look at reviews of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, open positions, location of Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orapi-Alittex Centre d'Affaires Dony, employees, financial statistics.