Groeneveld Industrial Systems NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Groeneveld Industrial Systems NV
Private companiesSocial Services • Groeneveld Industrial Systems NV

Contactgegevens Groeneveld Industrial Systems NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groeneveld Industrial Systems NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groeneveld Industrial Systems NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Puursesteenweg 351; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 897 98 60 (+32-03 897 98 60) 03 897 98 60 (+32-03 897 98 60)

Fax (fax): 03 897 98 61 (+32-03 897 98 61) 03 897 98 61 (+32-03 897 98 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groeneveld Industrial Systems NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groeneveld Industrial Systems NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groeneveld Industrial Systems NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groeneveld Industrial Systems NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groeneveld Industrial Systems NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groeneveld Industrial Systems NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groeneveld Industrial Systems NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groeneveld Industrial Systems NV
Products information Groeneveld Industrial Systems NV

BTW identificatienummer (tax): BE08047729492
Ondernemingsnummer: 5934783935
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Lubricating equipment

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groeneveld Industrial Systems NV
(Get full report from official database of BE for Groeneveld Industrial Systems NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groeneveld Industrial Systems NV
Addition kinds of activities for Groeneveld Industrial Systems NV

7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
131101. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
37280209. Pompen, propellerveren | Pumps, propeller feathering
73891102. Muziekdistributiesystemen | Music distribution systems
73899917. Veldopslag | Field warehousing
79930100. Muziekmachines | Music machines
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij Groeneveld Industrial Systems NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groeneveld Industrial Systems NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groeneveld Industrial Systems NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groeneveld Industrial Systems NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van Groeneveld Industrial Systems NV in sociale netwerken
Look for responds of Groeneveld Industrial Systems NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groeneveld Industrial Systems NV. Laat een reactie achter voor Groeneveld Industrial Systems NV. Groeneveld Industrial Systems NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groeneveld Industrial Systems NV. Leave a respond for Groeneveld Industrial Systems NV. Groeneveld Industrial Systems NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groeneveld Industrial Systems NV op de google maps. Adres en contacten Groeneveld Industrial Systems NV
Location of Groeneveld Industrial Systems NV on the google maps. Address and contacts of Groeneveld Industrial Systems NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Groeneveld Industrial Systems NV Groeneveld Industrial Systems NV: GVL VERZEKERINGEN | MAISON NUMAN | DEURNE'S ROOMHUIS | BUREAU DUCAVO | EDGAR SCHELFHOUT-HERMANS

Other related companies as Groeneveld Industrial Systems NV: GVL VERZEKERINGEN | MAISON NUMAN | DEURNE'S ROOMHUIS | BUREAU DUCAVO | EDGAR SCHELFHOUT-HERMANS

Groeneveld Industrial Systems NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groeneveld Industrial Systems NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047729492. Het bedrijf Groeneveld Industrial Systems NV bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 351; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lubricating compounds. Lijst met producten zijn Lubricating equipment.
De hoofdactiviteit van Groeneveld Industrial Systems NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groeneveld Industrial Systems NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groeneveld Industrial Systems NV, openstaande posities, locatie van Groeneveld Industrial Systems NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groeneveld Industrial Systems NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groeneveld Industrial Systems NV, company assigned to the tax number BE08047729492. The company Groeneveld Industrial Systems NV is located at the address: Puursesteenweg 351; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lubricating compounds. List of products are Lubricating equipment.
The main activity of Groeneveld Industrial Systems NV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Groeneveld Industrial Systems NV is not available. You also can look at reviews of Groeneveld Industrial Systems NV, open positions, location of Groeneveld Industrial Systems NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groeneveld Industrial Systems NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groeneveld Industrial Systems NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groeneveld Industrial Systems NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groeneveld Industrial Systems NV, employees, financial statistics.