Chevalier L Ets

Contactgegevens Chevalier L Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chevalier L Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chevalier L Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Fontaine 11; 4287; Lincent, België

Telefoon (phone): 019 63 22 00 (+32-019 63 22 00) 019 63 22 00 (+32-019 63 22 00)

Fax (fax): 019 63 22 00 (+32-019 63 22 00) 019 63 22 00 (+32-019 63 22 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chevalier L Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chevalier L Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chevalier L Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chevalier L Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chevalier L Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chevalier L Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chevalier L Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chevalier L Ets
Products information Chevalier L Ets

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Chevalier L Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chevalier L Ets
(Get full report from official database of BE for Chevalier L Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chevalier L Ets
Addition kinds of activities for Chevalier L Ets

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
22540101. Panties, breien | Panties, knit
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
27820201. albums | Albums
36340114. Popcorn poppers, elektrisch: huishouden | Popcorn poppers, electric: household
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing

Werken bij Chevalier L Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chevalier L Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chevalier L Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chevalier L Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van Chevalier L Ets in sociale netwerken
Look for responds of Chevalier L Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chevalier L Ets. Laat een reactie achter voor Chevalier L Ets. Chevalier L Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chevalier L Ets. Leave a respond for Chevalier L Ets. Chevalier L Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chevalier L Ets op de google maps. Adres en contacten Chevalier L Ets
Location of Chevalier L Ets on the google maps. Address and contacts of Chevalier L Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Chevalier L Ets Chevalier L Ets: Topfloor | JAMACON | Comete (La) | MEUBELBOETIEK CACHET | Bredas Philippe

Other related companies as Chevalier L Ets: Topfloor | JAMACON | Comete (La) | MEUBELBOETIEK CACHET | Bredas Philippe

Chevalier L Ets is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chevalier L Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf Chevalier L Ets bevindt zich op het adres: Rue de la Fontaine 11; 4287; Lincent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lubricating compounds. Producten gemaakt in Chevalier L Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chevalier L Ets is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chevalier L Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chevalier L Ets, openstaande posities, locatie van Chevalier L Ets op de kaart.

Chevalier L Ets is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chevalier L Ets, company assigned to the tax number BE08215820312. The company Chevalier L Ets is located at the address: Rue de la Fontaine 11; 4287; Lincent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lubricating compounds. Products created in Chevalier L Ets were not found.
The main activity of Chevalier L Ets is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chevalier L Ets is not available. You also can look at reviews of Chevalier L Ets, open positions, location of Chevalier L Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chevalier L Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chevalier L Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chevalier L Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chevalier L Ets, employees, financial statistics.