Brandstoffen Venus BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Brandstoffen Venus BVBA
Private companiesCommunications • Brandstoffen Venus BVBA

Contactgegevens Brandstoffen Venus BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brandstoffen Venus BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brandstoffen Venus BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Venusstraat 32; 2520; Ranst (Oelegem), België

Telefoon (phone): 03 383 02 42; 03 383 18 16 (+32-03 383 02 42; 03 383 18 16) 03 383 02 42; 03 383 18 16 (+32-03 383 02 42; 03 383 18 16)

Fax (fax): 03 385 00 73 (+32-03 385 00 73) 03 385 00 73 (+32-03 385 00 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brandstoffen Venus BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brandstoffen Venus BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brandstoffen Venus BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brandstoffen Venus BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brandstoffen Venus BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brandstoffen Venus BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brandstoffen Venus BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brandstoffen Venus BVBA
Products information Brandstoffen Venus BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09191131591
Ondernemingsnummer: 4488708496
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Fuel oils

Product categorie (product category): Lubricating compounds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brandstoffen Venus BVBA
(Get full report from official database of BE for Brandstoffen Venus BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brandstoffen Venus BVBA
Addition kinds of activities for Brandstoffen Venus BVBA

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
83999910. Verenigde fondsenraden | United fund councils

Werken bij Brandstoffen Venus BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brandstoffen Venus BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brandstoffen Venus BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brandstoffen Venus BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van Brandstoffen Venus BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Brandstoffen Venus BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brandstoffen Venus BVBA. Laat een reactie achter voor Brandstoffen Venus BVBA. Brandstoffen Venus BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brandstoffen Venus BVBA. Leave a respond for Brandstoffen Venus BVBA. Brandstoffen Venus BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brandstoffen Venus BVBA op de google maps. Adres en contacten Brandstoffen Venus BVBA
Location of Brandstoffen Venus BVBA on the google maps. Address and contacts of Brandstoffen Venus BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brandstoffen Venus BVBA Brandstoffen Venus BVBA: DUBOIS | NICOLE DE MEESTER | Alain Pneus | TRIDENT | SCHNALL, DAVID

Other related companies as Brandstoffen Venus BVBA: DUBOIS | NICOLE DE MEESTER | Alain Pneus | TRIDENT | SCHNALL, DAVID

Brandstoffen Venus BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brandstoffen Venus BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09191131591. Het bedrijf Brandstoffen Venus BVBA bevindt zich op het adres: Venusstraat 32; 2520; Ranst (Oelegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lubricating compounds. Lijst met producten zijn Fuel oils.
De hoofdactiviteit van Brandstoffen Venus BVBA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brandstoffen Venus BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brandstoffen Venus BVBA, openstaande posities, locatie van Brandstoffen Venus BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brandstoffen Venus BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brandstoffen Venus BVBA, company assigned to the tax number BE09191131591. The company Brandstoffen Venus BVBA is located at the address: Venusstraat 32; 2520; Ranst (Oelegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lubricating compounds. List of products are Fuel oils.
The main activity of Brandstoffen Venus BVBA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brandstoffen Venus BVBA is not available. You also can look at reviews of Brandstoffen Venus BVBA, open positions, location of Brandstoffen Venus BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brandstoffen Venus BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brandstoffen Venus BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brandstoffen Venus BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brandstoffen Venus BVBA, employees, financial statistics.