VAN DER HEYDEN

Contactgegevens VAN DER HEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER HEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER HEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUFFELSESTEENWEG 181; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34576597 (+32-34576597) 34576597 (+32-34576597)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER HEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER HEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER HEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER HEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER HEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER HEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER HEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER HEYDEN
Products information VAN DER HEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN DER HEYDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER HEYDEN
(Get full report from official database of BE for VAN DER HEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER HEYDEN
Addition kinds of activities for VAN DER HEYDEN

145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
394401. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
50720302. Zaagbladen | Saw blades

Werken bij VAN DER HEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER HEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER HEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER HEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van VAN DER HEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER HEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER HEYDEN. Laat een reactie achter voor VAN DER HEYDEN. VAN DER HEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER HEYDEN. Leave a respond for VAN DER HEYDEN. VAN DER HEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER HEYDEN op de google maps. Adres en contacten VAN DER HEYDEN
Location of VAN DER HEYDEN on the google maps. Address and contacts of VAN DER HEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER HEYDEN VAN DER HEYDEN: MUTUALITE SOCIALISTE | Faes Ludo | AGRERO | IMEX PUBLIDECOR | VANDEN BORRE

Other related companies as VAN DER HEYDEN: MUTUALITE SOCIALISTE | Faes Ludo | AGRERO | IMEX PUBLIDECOR | VANDEN BORRE

VAN DER HEYDEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER HEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf VAN DER HEYDEN bevindt zich op het adres: DUFFELSESTEENWEG 181; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in VAN DER HEYDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DER HEYDEN is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER HEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER HEYDEN, openstaande posities, locatie van VAN DER HEYDEN op de kaart.

VAN DER HEYDEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER HEYDEN, company assigned to the tax number BE05420623779. The company VAN DER HEYDEN is located at the address: DUFFELSESTEENWEG 181; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties; Vloer- and muurbekleding. Products created in VAN DER HEYDEN were not found.
The main activity of VAN DER HEYDEN is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER HEYDEN is not available. You also can look at reviews of VAN DER HEYDEN, open positions, location of VAN DER HEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER HEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER HEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER HEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER HEYDEN, employees, financial statistics.